Телерик Академия започва прием в обучението Upskill UX/UI за 2022 г.

Безплатен предварителен курс помага на кандидатите да се подготвят за прием.

Програмата е подходяща за графични дизайнери, специалисти и студенти в областта на дизайна и визуалните изкуства. Кандидатстването в програмата включва кратка автобиография и портфолио или отделни дизайн проекти. Кандидатстването е отворено до 27 февруари през сайта на Телерик Академия.

Всеки, който иска да увеличи шанса си за прием, може да го направи с безплатен предварителен курс. Необходимо е да заяви интерес за него до 16 януари. Предварителният курс ще се проведе в периода 17 януари – 26 февруари в онлайн формат. Участниците ще се подготвят в 5 основни направления на дизайна (принципи на графичния дизайн, композиция, типография, цветове, съвети и полезни практики за UI)

В онлайн формат и вечерни лекции 2-3 пъти седмично, обучението дава възможност за съчетаване с работни и лични ангажименти. Програмата е 3-месечна. Обучението се провежда в малки групи, като участниците работят в екипи от по 4-5 души. Всеки екип може да разчита и на индивидуалните ментори, завършили програмата по UX и UI дизайн и днес успешно практикуващи професията.

По време на свободен кариерен уебинар на 7 декември водещи лектори от програмата и опитни експерти ще разкажат повече за Upskill UX/UI Design, безплатния предварителен курс, развитието на кариера като UX/UI дизайнер и какво ново предстои в актуалното издание на програмата.

За допълнителна информация: telerikacademy.com или във Facebook facebook.com/TelerikAcademy и LinkedIn Telerik-Academy.