Виртуални дни на каериерата

4-то издание на Виртуални дни на кариерата ще се състои на 22 юни

4-то издание на Виртуални дни на кариерата ще се състои на 22 юни. Това е единственият в България кариерен форум, който се провежда изцяло онлайн. Събитието се организира от компанията за комплексни HR услуги JobTiger.

Всеки, който търси развитие на кариерата си, може да се свърже с бъдещите си работодатели от всяка точка на света на 22 юни (четвъртък) от 11.00 ч. до 16.00 ч.

За тази цел не Ви се налага да пътувате, да подбирате облеклото или прическата си.

Необходимо е да се регистрирате и създадете свой потребителски профил, за да можете да участвате. Сайтът изисква да попълните детайли за опита, компетенциите и уменията, които притежавате.

Кандидатите за работа получават достъп до работодателските профили, в които са обявени какви свободни работни места предлагат. Всеки избира с кои работодатели да се свърже и да проведе кратки интервюта за работа.

След като събитието приключи, работодателите ще могат, на база проведените разговори и потребителските профили, да преценят с кои кандидати ще се свържат за последващи интервюта.

Търсещите работа, които участват в събитието и проведат поне 3 чат интервюта, ще бъдат включени в томбола с награда екшън камера.

Повече информация за свободни работни места в ИКТ сектора можете да намерите в секция IT JOBS.