Възможност за безплатно участие в masterclass

Възможност за безплатно участие в майсторски клас за анализ на данни

Възможност за безплатно участие в майсторски клас за анализ на данни.

Как да участвате

Студенти и ученици от 12-ти клас могат да участват в инициативата, съобщават от Телелинк.  Компанията предоставя възможност на обучаващи се в 5 университета и училища да присъстват безплатно на Data Science Master Class.

Ако Big Data, Data Science и Machine Learning са част от интересите ви, можете да попълните регистрационната форма за участие. Изпратете мотивите си за участие в майсторския клас, както и защо според Вас данните са по-ценни от нефта. Представител на Телелинк ще се свърже с попълнилите формуляра.

Инициативата #DataIsTheNewOil е с краен срок за кандидатстване 12 март.

Майсторски клас за анализ на данни

Data Science Master Class ще се състои на 23 и 24 март в София.  Двудневното обучение представлява цялостен курс, предназначен да разясни в детайл какво представляват големите данни, науката за данните и машинното обучение могат да съдействат за вашето конкурентно предимство. Първият ден е предназначен за хора с бизнес интереси, които се интересуват или работят в областта. Темите през втория ден са предназначени за ИТ професионалисти, които имат интерес да придобият практически опит в тази сфера. Преподавател в майсторския клас ще се води от Северино Мерегали, професор по информационни системи в Училището по мениджмънт на SDA Bocconi.

Вижте какво работи ученият по данните