Дарете стария си компютър за добра кауза!

Дарете стария си компютър за добра кауза! Това призоват Мусала Софт и фондация Тротоара.

Дарете стария си компютър за добра кауза!

TRAP fest 2018 – Приключението

T.R.A.P. fest 2018 – Приключението е благотворително събитие ще се състои на 8 и 9 декември, в София Тех Парк, зала “Джон Атанасов”.

Мусала Софт ще подпомогне организацията на състезанието по сглобяване на компютри от стари части. Проявата е под наслов Scrap Wars и ще бъде част от фестивала.

Компанията ще предостави дари компютърни части, които екипите от тийнейджъри, ръководени от специалисти, ще използват, за да дадат нов живот на стари компютри.

Scrap Wars ще се играе в два кръга.

Всеки, който желае, може да се включи. За целта следва да бъде направена

онлайн регистрация.

Всеки, който желае да се включи в инициативата, може да дари вече ненужния си компютър, или части от него (списък на пунктовете ТУК).

Билети за фестивала можете да закупите онлайн . Всички средства от продажбата на билетите ще бъдат дарени за ремонт на T.R.A.P.  – Trotoara Room for Angry People – пространство за млади и креативни хора.

По време на фестивала ще се състоят лекции, танци, концерт и много други активности.

 

Актуална информация за още ИТ инициативи вижте ТУК

 

Цвети Бунова е Мениджър “Публичен сектор” в БАИТ и е сред изпълнителите на проекти като конкурса “Наградите на БАИТ” и eSkills For Future, който цели насърчаване на младите хора да се насочат към кариерно развитие в ИТ сектора.
С над 15 г. опит в комуникациите, създаването на съдържание, организацията на събития и връзки с медиите, Цвети намира нови и вдъхновяващи области за развитие като дигиталния маркетинг и технологиите.