EDIT on the ROAD финишира турнето си

EDIT финишира тримесечното си турне EDIT on the ROAD

EDIT финишира тримесечното си турне EDIT on the ROAD този уикенд е със спирки във Велико Търново и Русе.

Велико Търново – 28 октомври

Програмата е целодневна, като сутрешните сесии включват участието на Саша Безуханова, дигитален пионер и инициатор на мрежата EDIT, Милен Георгиев, представител на местния бизнес и Биляна Пантева от  Google Дигитален Гараж.

Събитието е безплатно, но регистрацията е задължителна тъй като местата са лимитирани.

Регистрирайте се тук

Аналогично на предишните събития, следобедните сесии, които са с предварителна покана, акцентират на ползотворния разговор с местните дигитални и традиционни бизнеси. Целта е тези хора да се съберат на едно място и да идентифицират възможности да работят заедно. Работилниците са насочени към създаване на работещи стратегии за предизвикателствата пред дигитализацията на бизнеса

Русе – 29 октомври

На 29 октомври турнето отива в Русе. Събитието се организира съвместно със Startup  Factory, стейкхолдър на eSkills For Future.

Георги Къдрев от Imagga ще представи предприемачески дух, зародил се в Русе и успеха на бизнес развил се на регионално и глобално ниво. Участниците в събитието ще имат възможност да се запознаят със дигитални инструменти в подкрепа на бизнеса от Дигиталния гараж на Google. В следобедната сесия ще се навлезе в конкретики за това как дигиталните предприемачи и стартъпи и представителите на традиционния бизнес могат да си партнират.

Можете да се регистрирате тук

В момента екипът на EDIT провежда и проучване за дигитализацията на малките и средни предприятия в страната.

Данните от 2-рото национално годишно проучване на дигиталните стартъпи ще бъдат представени на конференция на 23 ноември в София. Това ще бъде и заключителното събитие на EDIT on the ROAD.