ERP Academy провежда отворена лекция за дигиталната трансформация

ERP Academy провежда отворена лекция за дигиталната трансформация на бизнеса. За това информират основателите на първата магистърска програма по ERP в България.

Събитието ще се състои на 16 ноември (събота) от 09:00 до 17:30 часа в зала 501 на ВУЗФ.

ERP Academy провежда отворена лекция за дигиталната трансформация

Отворената лекция е на тема „Запознаване с ERP и дигитална трансформация на бизнеса“ и ще въведе студентите в света на най-мащабните решения за управление на бизнеса. По време на събитието гост-лектори ще бъдат доц. д-р Наталия Футекова – основател на ERP Academy и управляващ съдружник на софтуерната компания ERP.BG, доц. д-р Огнян Томов, Владимир Филипов – управител на NearSoft Europe и Росен Караиванов – управител на Team VISION Bulgaria.

Лекцията ще бъде фокусирана върху ERP (Enterprise Resource Planning) системите. Те са централният елемент от всяка съвременна корпоративна инфраструктура, който обхваща всички аспекти от продажбата, внедряването и развитието на този тип софтуерни системи. Силен акцент ще бъде поставен върху принципите, организацията и методологията. Друга основна тема, която ще бъде засегната, е все по-бързо набиращата популярност дигитална трансформация на бизнеса.

Лекцията е безплатна.

Всички желаещи да присъстват могат да заявят своето участие на линка.

Партньори на ERP Academy са специалисти от близо 10 от най-успешните компании в сектора в България. Те се обединяват, за да осигурят качествено обучение на консултанти в сферата на бизнес софтуера, които са едни от най-търсените кадри в страната и чужбина.

Първата магистърска програма по ERP в България

Бизнес софтуер и ERP решения“ е иновативна магистърска програма, създадена от ВУЗФ в партньорство с ERP Academy. Нейната цел е да обучава кадри, готови да отговорят на изискванията на новата и все по-динамична икономическа среда. Студентите получават знания както от експерти в бранша с богат практически опит и знания, така и от утвърдени академици с дългогодишен стаж в образованието. Студентите се запознават с методологията на различните платформи за управление на бизнеса. В същото време получават възможност да се докоснат до върхови технологии и ноу-хау за тяхното практическо управление и прилагане в реална среда.

Бизнес магистърската програма е силно практически ориентирана и се появява като отговор на нуждата от ново поколение кадри на пазара на труда, които имат силен икономически и IT бекграунд от познания. Също така, притежават критично мислене, способни са бързо да се адаптират към променящата се икономическа обстановка. Експерти, които са готови да прилагат иновативни технологии и решения, за да подобрят функционирането на съвременните компании. Целта е конкурентоспособност и устойчивост в ерата на дигиталната трансформация на бизнеса и прехода към Индустрия 4.0.

Други ИТ курсове и инициативи за преквалификация