Кариерен форум “Професиите на бъдещето” 2018 ви очаква

Кариерен форум “Професиите на бъдещето” 2018 ще се проведе на 30 октомври 2018 г. в Иновационен форум „Джон Атанасов“ в София тех парк. Това съобщават организаторите от JA България, стейкхолдър на eSkills For Future.

Кариерен форум

Кариерен форум – 4-то издание

Кариерният форум „Професиите на бъдещето“ се провежда за 4-ти път в рамките на инициативата “Мениджър за един ден”. Тази година темата на форума е “Как дигиталната среда променя професиите”. Събитието цели да покаже какво тази промяна ще донесе в близко бъдеще за младите хора в България.

Ако сте на възраст от 17 до 23 години и се интересувате от дигитализацията на професиите, форумът ще ви е от полза.

Запазете си времето от 11 до 19 ч. на 30 октомври 2018 г., за да чуете

  • как дигиталната среда променя образованието;
  • какво ще донесе интернет на нещата (IoT);
  • какви навици е добре да изградите, за да отговорите на предизвикателството на бързо променящата се среда.

 

Програмата предвижда теми като как роботите оформят бъдещето на професиите и как ще се работи в бъдеще в счетоводно-финансовата сфера. Също така кои ще са дигиталните професии в застраховането и възможността за 3D кариера и още полезни презентации.

Участието във форума е безплатно за ученици и студенти, но е необходима предварителна регистрация.

Мениджър за един ден

Под надслова „Вдъхнови бъдещето“ JA България тази година провежда 17-то издание на „Мениджър за един ден“. На 30 октомври утвърдени лидери и професионалисти от всички сфери на бизнеса и обществения живот, както и представители на държавата и институциите дават възможност на младежите да се запознаят с настоящето и бъдещето на професията на своя титуляр за деня. Инициативата дава начало на професионалната реализация на ученици и студенти на възраст между 16 и 23 г. и е сред най-популярните инициативи на JA, която се провежда ежегодно в още над 100 държави.

Вижте още ИТ инициативи и обучения