Безплатен семинар провежда Endava University

Безплатен семинар провежда Endava University. Шест тактики за запазване на качеството на софтуерния код, когато се работи в условия на стрес, ще представи в София един от водещите софтуерни архитекти в света и главен директор Технологии в Endava – Оуен Уудс.

Безплатен семинар провежда Endava University

Събитието

Семинарът ще се проведе на 29 юли от 19.00 часа в Endava University. Инициативата е насочена към широк кръг от специалисти в IT сферата – софтуерни инженери, тест инженери, мениджъри на проекти, лидери на екипи.

Шестте тактики на Оуен Уудс ще предложат на специалистите комплексен подход, който включва оценка на дългосрочната стойност на техническите решения, използването автоматизация в процесите и запазване на фокуса върху ефективността. По време на семинара ще бъдат представени конкретни примери, а участниците ще имат възможност да зададат и своите въпроси.

Участието в семинара на Оуен Уудс е безплатно.

Необходима е предварителна регистрация, тъй като местата са ограничени. Желаещите могат да заявят участие, като попълнят регистрационната форма.

“За хората в нашия бранш се случва много често да работят под стрес, като са поставени пред предизвикателствата на сгъстени крайни срокове и специфични бизнес условия. Това може да доведе до компромиси с качеството на кода, които впоследствие се оказват проблем.”, обяснява Оуен Уудс. “С верния тактически подход обаче можем да повишим ефективността и да минимизираме риска дори в напрегнати ситуации. Точно това искам да покажа на IT общността в София.”, допълва той.

Endava University

Семинарът “Шест тактики за качествен код при работа под стрес” е част от проекта Endava University. Инициативата беше стартирана в София през април тази година. Форматът предлага безплатни отворени събития за българските IT професионалисти и вътрешни обучения на служители. В Endava University в София ще се провеждат около 60 специализирани обучения годишно, като част от тях ще бъдат отворени за широката публика.

Еndava e водещ доставчик на технологични услуги от ново поколение, които помагат на клиентите да реализират бърза еволюция на бизнеса. Вече 18 години обслужва световни лидери от редица сектори и разполага с 12 развойни центъра в 9 държави, сред които и България.

Още актуална информация за ИТ инициативи и събития