ИТ професиите на бъдещето представят ERP Academy и JobTiger

ИТ професиите на бъдещето представят на отворено събитие ERP Academy и JobTiger. Това съобщават от образователната организация, която е сред стейкхолдърите на eSkills For Future.

ИТ професиите на бъдещето

ИТ професиите на бъдещето представят ERP Academy и JobTiger

На 23 февруари 2019 г. от 10:00 часа в литературен клуб „Перото“ в София образователната организация ERP Academy и HR компанията JobTiger организират отворено събитие на тема „ИТ професиите на бъдещето“.

Дискусията за новите предизвикателства и тенденциите в ИТ професиите ще е с лектори управителят на JobTiger Светлозар Петров и Наталия Футекова, основател на ERP Academy.

Ще се обсъждат тенденциите в ИТ професиите, като фокусът ще бъде поставен не върху програмистите, а върху икономистите. Такива специалисти са бизнес консултантите, които имат познания в ИТ сферата и работят по такива проекти.

Бизнесът все повече търси хора, които разбират и използват иновативни технологии за повишаване на ефективността и конкурентоспособността на компаниите.  В динамичното време, в което живеем, противно на очакванията, че дигитализацията ще измести хората, тенденциите показват друго. Ролята на човека ще става все по-важна, а технологиите само ще помагат. Те могат да отменят предимно повторяеми дейности.

Кои са професиите на бъдещето, които вече са в настоящето?

Как технологиите променят бизнеса и какво чертае бъдещето? Как хората да идентифицират и развиват таланта си и как да преодоляват страха от провала? Отговори на тези и още много въпроси могат да очакват всички присъстващи на отворената лекция.

Събитието е с вход свободен. За записване можете да пишете на e-mail: info@erpacademy.bg

Актуални новини за ИТ обучения тук