HyperScience

HyperScience търси софтуерни инженери за стажанти в София

HyperScience търси софтуерни инженери за първата си стажантска програма в София. Това съобщават от българо-америкканската високотехнологичната компания.

HyperScience  – стажантска програма

Позицията е отворена за кандидати с основни софтуерни умения и добро владеене на английски език. Като част от програмата, стажантите ще получат възможност да работят по реални проблеми и задачи. Участниците ще са ангажирани в периода юли – октомври 2018 г. на пълен работен ден, в офиса на компанията в София.

Ако имате интерес да се включите, следва да изпратите решението си на задача, която компанията поставя.

С казуса можете да се запознаете тук .

Решенията си можете да напишете на Java, C ++ или Python.

След крайния срок, участниците предали най-точни решения на задачата, ще бъдат поканени на интервю. От тях ще бъдат избрани стажантите в HyperScience.

Опитните инженери от компанията ще напътстват стажантите да развият потенциала си. Стажантите ще могат да научат нови интересни неща в сферата, в която искат да се развиват.

В края на програмата, ще има възможност и за сключване на постоянен трудов договор с компанията

HyperScience  – HS Learn

Това е първа лятна стажантска програма на българо-американската компания HyperScience. Тя е специализирана в автоматизирането на административна и офис дейност.

През януари 2018 г. компанията стартира в България безплатната образователна програма HS Learn. Инициативата представя машинното самообучение (machine learning, ML) като дисциплина и професия в България. Лекциите се провеждат в сряда от 19.00 ч. на всеки две седмици и ще продължат до края на юни. Входът е свободен, но се изисква регистрация.

Още информация за ИТ обучения ТУК