Подобрете ИТ уменията си с безплатни обучения през май

Подобрете ИТ уменията си с безплатни обучения през май.  Microsoft и Coursedot организират съвместна кампания за безплатни ИТ обучения за няколко водещи технологии, включително Microsoft Azure и Microsoft 365.

ИТ умения за българи

Подобрете ИТ уменията си с безплатни обучения през майИнициативата е част от Глобалната програма за развитие на ИТ умения на Microsoft. Кампанията е насочена към представители на български държавни институции и неправителствени организации.

Обученията са онлайн и безплатни.

Желаещите следва да посетят специалния сайт на кампанията и да се регистрират безплатно, за да бъдат включени в кампанията. Нужни са само име и имейл за участие.

Всеки участник, който завърши успешно уебинара и модулите за самообучение, има по-добра подготовка. Целта е да премине изпита и да получи официален сертификат от Microsoft.

Организаторите предлагат и три безплатни уебинара. Те ще бъдат водени на живо от един от водещите български ИТ инструктори и ще помогнат на участниците в тяхната подготовка.

Програма за ИТ умения

Глобалната програма за развитие на ИТ умения има за цел да помогне за подобряването на ИТ уменията на над 25 млн. души по света.

В България Microsoft и Coursedot предоставят специален ваучер с отстъпка за изпита за получаване на сертификат.

Информация за още ИТ обучения тук