ИТ Таланти-Сезон 10 приема кандидати

ИТ Таланти-Сезон 10 приема кандидати за обучение по програмиране. Това съобщават организаторите, които са сред стейкхолдърите на eSkills For Future.

ИТ Таланти-Сезон 10 приема кандидати

Безплатните професионални курсове позволяват преквалификация само в рамките на 5 месеца.

ИТ Таланти-Сезон 10

ИТ Таланти-Сезон 10предвижда прием на 152 кадети. Те ще бъдат разпределени в 3 направления: PHP Web Development, Java EE и JS Web Development.

Обучението се провежда само присъствено в град София. Групите са само дневни, по 2 и 3 пъти седмично.

Всеки желаещ следва да подаде своята кандидатура в сайта на ИТ Таланти.

Регистрационната форма ще бъде отворена до 3 септември 2018 г.

Етапи на кандидатстване

Първият етап е изпращане на формуляра за регистрация.

Следва покана за решаване на онлайн логически тест на 3 септември. Тестът не е обвързан с предварителни знания в ИТ сферата и цели да провери и оцени логическия и аналитичен аспект на мисленето на кандидатите.

Кандидатите с най-висок резултат от теста, се явяват на втори присъствен тест на място в учебния център – 8 и 9 септември.

Последният и решаващ етап в конкурса е кратко интервю, на което ще бъдат поканени кандидатите с най-добър резултат от втория приемен тест.

ИТ Таланти

След успешно преминаване на интензивното обучение обучаващите се получават предложение за работа като младши програмисти. Над 80 ИТ компании партнират на инициативата, като статистиката сочи, че 97% от завършилите успешно се реализират като програмисти.

До момента ИТ Таланти са обучили и съдействали за реализацията на над 600 програмисти, които работят в ИТ индустрията у нас.

 -> Вижте историята на Петя Капчина, завършила успешно 5-ия сезон