Java Traineeship приема кандидати

Java Traineeship приема кандидати, любители на програмирането. Най-новият специализиран курс за ИТ специалисти, разработен от Manpower България и flatexDEGIRO, е с продължителност 3 месеца.

Програмата ще започне през октомври. Обучението ще бъде целодневно и всички лекции ще се провеждат онлайн.

Java Traineeship приема кандидати

Java Traineeship е не само безплатна, но по време на нейното провеждане участниците ще получават заплата. Като част от Java Traineeship, участниците ще имат възможност да разработват високопроизводителни решения, да навлязат в различните фази на жизнения цикъл на софтуера, да управляват процесите на разработка и оптимизация и да се научат как да работят като част от екип.

Как да участвате

Търсят се любители на програмирането с начални познания, които са готови да навлязат по-дълбоко в света на Java.

Участниците трябва да имат между 6 и 12 месеца опит в работата с Java. Програмата ще се проведе на английски език, така че отличното владеене на езика е задължително.

Освен това е нужно кандидатите да притежават отлични писмени и вербални комуникационни умения. Също така, да могат да работят ефективно по широк набор от технически теми, да искат да учат и да се развиват в областта на Java разработването. Желаещите следва да изпратят CV на iteam@manpower.bg.