Безплатни работилници за начинаещи с JavaScript започват от декември

Безплатни работилници по програмиране за начинаещи с JavaScript организира Телерик Академия. Обучението стартира на 4 декември и ще се води от опитните технологични трейнъри на водещата образователна организация, която подготвя следващото поколение дигитални лидери.

Безплатни работилници за начинаещи с JavaScript започват от декември

Javascript работилниците

Безплатната серия от работилници по програмиране с популярния програмен език JavaScript стартират от следващия месец.

Обучението е насочено към хора с начален или никакъв опит в областта на програмирането.

Инициативата ще се провежда в обучителния център на Телерик Академия в кв. Младост, София от 18:30 до 20:30 ч. на

  • 4 декември,
  • 11 декември,
  • 18 декември и
  • 2 януари 2019.

 

Входът за обученията е свободен, но изисква предварителна регистрация.

Практическите работилници са отворени за желаещите да усвоят езика JavaScript и да стартират кариера в ИТ сектора. Те предоставят базови познания по програмиране и служат като първа стъпка към кандидатстване в 6-месечната програма за обучение на софтуерни специалисти

Telerik Academy Alpha.

Обученията ще следват популярния в глобален мащаб формат на обърнатата класна стая. Чрез този метод участниците се обучават самостоятелно вкъщи с онлайн видео материали и практически задачи, а на място дискутират въпроси и най-добри решения. За целта участниците имат достъп до специализирана безплатна селекция от онлайн учебни материали. На място ще могат да се консултират с опитните технологични трейнъри на Телерик Академия и асистенти.

Чрез отделянето по 5 часа на седмица за самоподготовка в продължение на 4-6 седмици, както и с посещаването на работилници, участниците ще усвоят фундаментални познания по програмиране. Те ще разполагат и с необходимите умения за успешно кандидатстване в програмата Telerik Academy Alpha с JavaScript. Кандидатстването за програмата ще бъде отворено до 4 януари 2019 г.

За Telerik

Вече близо десет години Телерик Академия подготвя специалисти за кариера в ИТ индустрията. Проучванията сочат, че над 70% от завършилите започват работа до месец и половина след края на програмата, а скоро след това и останалите. Възнагражденията им надвишават с 60% средните за ИТ сектора заплати, които традиционно са сред най-високите в страната. Възпитаниците на Академията могат да кандидатстват за работа във всяка компания от индустрията.

Други ИТ обучения и инициативи вижте в Каталога на eSkills For Future