Програмата и водещият лектор на MUFFIN 2017 са ясни

Ясни са програмата и водещият лектор на MUFFIN Conference 2017

5 (100%) 1 vote

Kонференцията за технологии, иновации и меки умения се провежда на 14 октомври

Програмата и водещият лектор на MUFFIN 2017 , предстоящата през октомври конференция за технологии, иновации и меки умения, вече са известни. Това съобщават организаторите на събитието софтуерната компания Мусала Софт, стейкхолдър на еSkills For Future.

MUFFIN Conference ще се проведе на 14 октомври 2017 г. (събота) София, в Университета по архитектура, строителство и геодезия.

Конференцията събира стотици софтуерни инженери, ИТ специалисти и някои от най-добрите лектори в сферата на технологичните иновации, тенденции, процеси и меки умения.

Програмата

Гост лекторът, който ще открие MUFFIN 2017, е Норберт Кауенховен, член на екипа за дигитализация на глобалната търговия на IBM и ръководител решения на IBM EU в областта на митниците, имиграцията и управлението на граници. Тема на презентацията му ще бъде blockchain и най-новото в дигитализацията на глобалната търговия.

Лектори на MUFFIN Conference 2017 ще бъдат някои от най-добрите експерти на Мусала Софт в областта на Front-End Development, Quality Assurance, DevOps, Business Analysis и Soft Skills. Включени са и дискусионни панели по темите Cloud Integration, Augmented Intelligence, Big Data, IoT, JavaEE, Quality Assurance, Front-end, Business Analysis, UI/UX и други.

Как да се включа

MUFFIN Conference e с напълно безплатен достъп. За да се включите, е необходима предварителна онлайн регистрация.

Детайлната програма на събитието е налична на сайта.

MUFFIN Conference

MUFFIN Conference се провежда за първи път през 2012 г. като вътрешна технологична конференция на Мусала Софт. В рамките на събитието експерти от компанията споделят опита си от работата с различни технологии върху разнообразни проекти.

От 2014 г. насам, MUFFIN Conference е отворена за външни посетители и събира над 3000 гости и над 130 лектори. Днес събитието вече е отвъд пределите на България и експертните знания на специалистите се разпространяват и в съседни държави – Македония и Сърбия. MUFFIN Conference Skopje предстои на 28 октомври 2017 г.

-> Подробности за това и други ИТ обучения и събития можете да прочетете тук.