M. Naumova SQL Server Discovery Day 2017

SQL Server 2017 Discovery Day ще e на 15 юни

На 15 юни в Бизнес център „Земята и хората“ за втора поредна година ще се проведе SQL Server 2017 Discovery Day.

На събитието пред българските експерти и ентусиасти от ИТ сферата официално ще бъде представен новият Microsoft SQL Server.

На проявата, организирана от SQL Master Academy, стейкхолдър на eSkills For Future,  посетителите ще могат да обменят опит и да обсъдят казуси от своята практика.

Присъствието на SQL Server 2017 Discovery Day е безплатно.

Местата са ограничени и се изисква

предварителна регистрация тук.

Вече има заявен интерес към проявата от представители на банки, телекоми и компании за разработка на софтуерни приложения.

„SQL Server Discovery Day започва да се обособява като традиционно събитие за SQL общността в България. Това е един ден, в който всички колеги могат не само да се запознаят с новостите при Microsoft SQL Server. Те могат да създадат и поддържат полезни контакти, както и да обсъждат теми, свързани с тяхната професия. Ще се радваме, ако тази традиция се запази и занапред“, сподели  Маргарита Наумова, основател на SQL Master Academy.

Маргарита Наумова заедно с Деян Сарка ще демонстрират новите функционалности на Microsoft SQL Server.

Следобед събитието ще продължи с екипно състезание. Желаещите да участват ще имат възможност да обсъдят помежду си и предложат решение на проблем чрез използване на SQL Server. Ще има и интересни награди за най-добрите.

Събитието се провежда с подкрепата на Майкрософт България и JobTiger.

SQL Master Academy провежда първата по рода си безплатна образователна програма за администратори на бази данни (DBA) в България – Лятна DBA Академия. Над 150 души кандидатстваха за участие в интензивното обучение, съставено от 5 модула.

-> Допълнителна информация за този и други ИТ курсове можете да намерите в Каталога на eSkills For Future.