Специалисти от световни и български компании

Специалисти от световни и български компании обучават бъдещи ERP мениджъри

През февруари стартира предварителният прием на студенти в магистратурата по „Бизнес анализ и ERP решения , съобщават от ERP.BG, стейкхолдър на eSkills For Future.

Това е единствената специализирана програма в Европа, която предлага обучение и дълбок поглед върху едни от най-популярните ERP платформи и решения от висок клас, посочват създателите на обучението.

Как да заявите интерес?

Програмата започва подбор на студенти за 4-та поредна година. Всички желаещи да кандидатстват могат да изпратят запитване чрез формата за контакти в сайта. След това специалист от ERP Academy ще се свърже с тях за уточняване на подробности, свързани с условията за прием.

Новости в програмата

Сред преподавателите в ERP магистратурата са представители на някои от най-успешните компании в сектора в България, както и консултанти от водещи международни компании.

Специалисти от SAP, Oracle Academy, ERP.BG, Balkan Services, BG Business Solutions, SBS, Team Vision, Tame Chaos Consultants и NearSoft Europe стават част от образователната организация ERP Academy. Целта е да се осигури качествено обучение на консултанти в сферата на бизнес софтуера, които са едни от най-търсените експерти в страната и чужбина. Това са специалисти с познания както в сферата на икономиката, така и в ИТ сектора. От тях не се изисква да програмират, а да разбират процеса на работа на сложните и обемни бизнес софтуери. Работата им включва детайлно проучване на бизнес процесите, тяхното оптимизиране и имплементиране в ERP системите, с цел автоматизация и ефективно управление на ресурсите на компаниите.

Виж още подробности за професията ERP мениджър

Магистърската програма „Бизнес анализ и ERP решения“ залага силно идеята на западния модел на преподаване. Студентите следва да решават реални бизнес казуси и да вземат участие в ролеви игри.

Програмата включва обучение по някои от най-перспективните сфери на бизнес софтуера като системите от клас ERP, CRM, BPM (Business Process Management), бизнес анализите и управлението на големи масиви от данни, обединените комуникации (unified communications), мобилните приложения, Internet of Things (Интернет на нещата), бизнес комуникациите и други. По време на обучението си студентите получават възможност да покажат набора си от умени. Най-добре представилите се получават предложение за реализация в компаниите, партньори на магистратурата.

„Бизнес анализ и ERP решения“

Магистърската програма „Бизнес анализ и ERP решения“ е създадена от ERP Academy и Висше училище по застраховане и финанси (ВУЗФ), като част от мисията на университета да дава съвременно образование и да обучава кадри, които освен добра академична подготовка, придобиват и реални практически умения.

Запознай се с Мария Савова, завършила ERP магистратурата