Talent Boost 2023 приема кандидати

Talent Boost 2023 отвори кандидатстването си за тази година. Безплатната образователна инициатива на VMware е подходяща за настоящи или наскоро завършили студенти в ИТ специалности. Също така и за програмисти с основни познания за разработка на софтуер.

Как да участвате в Talent Boost 2023

Talent Boost 2023 приема кандидатиНовото издание на академията е с фокус върху придобиването на практически опит и ценни умения за работа в екип, даващи предимство при стартиране на кариера в софтуерната индустрия.

Кандидатите трябва да притежават основни умения в обектно-ориентираното програмиране, структури от данни, алгоритми. Също така следва да имат минимален опит с уеб програмиране. Избраните кандидати ще преминат през онлайн задача по програмиране и кратко интервю, което ще гарантира, че нивото на програмата отговаря на уменията на всеки от тях.

Местата в академията са ограничени (15 на брой).

Крайният срок за кандидатстване е до 3 април.

Тази година академията ще се проведе от 24-ти април до 2-ри юни. Talent Boost Next 2023 ще се проведе в хибриден формат. Лекциите ще бъдат на живо в офиса на VMware в София. През останалото време курсистите ще могат да избират откъде да участват.

По време на Talent Boost Next участниците ще работят в екип с ментори от VMware, които ще им помогнат да обогатят практичните си умения и успешно да завършат индивидуален проект, преминавайки през целия жизнен цикъл на създаването на софтуерен продукт.

Таlеnt Вооѕt

Това е 11-то издание на Таlеnt Вооѕt. До момента през академията са са пpeминaли ycпeшнo нaд 200 cтyдeнтa.