Започни кариера като автор на техническа документация!

Започни кариера като автор на техническа документация! Възможността се предоставя от Tekom България, стейкхолдър на eSkills For Future. 2 нови събития, които представят спецификите на тази професия, ще се проведат следващата седмица във Варна, Шумен и Бургас.

Започни кариера като автор на техническа документация!

Събития във Варна Шумен и Бургас

Tekom България предлагат интересна възможност, ако професията ти в момента, не те удовлетворява или пък изобщо не си сигурен накъде искаш да поемеш в кариерното си развитие.

В рамките на 4 часа, ще имаш възможността да научиш повече за професията.

Кристина Близнашка, Мартина Лалева и Йордан Георгиев от VMWare Bulgaria, както и Десислава Михайлова от Progress ще разкрият своята мотивация да упражняват тази професия.

Програмата предвижда представяне на познания и качества, необходими за тази кариера.

Във втората част на събитието ще можеш да запретнеш ръкави и да се справиш с няколко реални задачи от ежедневието на Автора на техническа документация.

Събитията са с вход свободен. С цел приятна работна атмосфера, броят на местата в залата ще бъде предвиден на база потвърдилите присъствието си желаещи:

  • Шумен – 26 октомври, 11.00 ч., Шуменски университет “Епископ Константин Преславски”
  • Варна – 27 октомври, 10.00 ч., Технически университет – Варна
  • Бургас – 9 ноември, 14.00 ч. Бургаски Свободен университет

Профил на професията Автор на техническа документация и други ИТ професии можете да намерите тук

2018 Roadshow е инициатива на Теком България за популяризиране на професията Автор на техническа документация. Теком България представя България в tekom Европа, най-голямата професионална асоциация за техническа комуникация на Стария континент. Основана през януари 2015, Теком България е платформа за обмяна на информация и опит. Организацията посвещава усилията си на популяризирането на кариерното развитие в областта на техническата комуникацията и организирането на професионални и социални събития за всички, които са активни в тази сфера: от автори на документация и преводачи до продуктови и маркетингови мениджъри.