EDITontheRoad-Plovdiv

Турнето на EDIT продължава в Пловдив и Стара Загора

Rate this post

EDIT On The Road е в подкрепа на дигитализацията на бизнеса и обхваща 7 града в страната

Турнето на мрежата за дигитално развитие EDIT, което е в партньорство с Google, продължава в Пловдив и Стара Загора. Срещите ще са съответно на 16 и 17 септември. Това съобщават организаторите, които са сред стейкхолдърите на eSKills For Future.

Екипът на EDIT, и представители на Google ще прекарат 16 септември в Пловдив, с цел да съберат на едно място технологичните общности и традиционните индустрии.

Събитието ще обсъди с местния бизнес 3 теми:

– Кои са предизвикателствата пред дигитализацията на бизнеса в Пловдив?

– Кои са възможностите за бизнеса в Пловдив, които дигитализацията може да отвори?

– Коя би била идеалната екосистема, която да подкрепи дигитализацията на бизнеса в Пловдив и да направи по-конкурентна местната икономика?

Организаторите предвиждат да демонстрират и как се работи с дигиталния инструментариум за бизнес на Google и да представят Google Дигитален гараж

Ако имаш интерес към събитието в Пловдив, можеш да се регистрираш тук.

Аналогични са и темите в

Стара Загора.

EDITontheRoad-StZagora

На 17 септември организаторите ще обсъдят с присъстващите конкретни предизвикателства пред дигитализацията на местния бизнес.

Ако искаш да се включиш в срещата, можеш да се регистрираш на линка.

EDIT On The Road

EDIT On The Road е инициатива на EDIT.BG в партньорство с Google в подкрепа на развитието на технологичния и на дигитализацията на традиционния бизнес в страната. Тримесечното роудшоу обхваща 7 града в страната.

Паралелно с турнето екипът на EDIT провежда проучване на дигиталния стартиращ, малък и среден бизнес в цялата страна. Данните от 2-рото национално годишно проучване на дигиталния бизнес в България ще бъдат представени на заключителна конференция в София през месец ноември.