5-то издание на Виртуални дни на кариерата предстои

5-то издание на Виртуални дни на кариерата ще се състои на 16 май 2018 г.

Кариерният форум се провежда изцяло онлайн. Специфичният формат позволява на всеки заинтересован лесно и бързо да се срещне с десетки компании на едно място, по едно и също време, без да се налага да напуска дома или работното си място.

Форумът

Всеки, който търси развитие на кариерата си, може да се свърже с бъдещия си работодател. Това ще е възможно на 16 май, сряда, от 11.00 ч. до 16.00 ч.

За целта е необходимо да направите регистрация и да създадете свой потребителски профил.

Платформата изисква да попълните детайли за компетенциите и уменията, които притежавате, както и натрупания до момента опит.

След като се регистрирате, можете да разгледате виртуалните кариерни щандове на всички компании, които участват в кариерния форум.

Кандидатите за работа получават достъп до работодателските профили. Там са обявени какви свободни работни места предлагат.

В  самия ден можете да се свържете с HR екипа на фирмата, която Ви интересува и да проведете кратки интервюта за работа.

След като събитието приключи, работодателите, на база проведените разговори, преценяват с кои кандидати ще продължат комуникацията.

Томбола

Организаторите предвиждат и томбола за най-активните участници в кариерния форум. Ако се регистрирате и сте онлайн в деня на събитието и проведете поне 5 чат-интервюта с работодатели, ще можете да спечелите очила за виртуална реалност.

Търсещите работа, които участват в събитието и проведат поне 3 чат интервюта, ще бъдат включени в томбола с награда екшън камера.

В секция IT JOBS повече информация за свободни работни места в ИТ сектора