Нов прием в Телерик Академия Alpha с Java

Телерик Академия обяви новото издание на програмата Telerik Academy Alpha с Java. Обучението е с нов модел, който предоставя 120% повече практика, изцяло онлайн.

Кандидатстване

Кандидатстването е отворено до 13 юни през сайта на Академията.

Безплатна подготовка

Напълно начинаещите могат да използват подробните материали на сайта на Телерик Академия или да заявят участие в подготвителния курс. Той се провежда в рамките на 6 онлайн сесии (основно през събота), всяка с продължителност 3-4 часа.

Допълнително от Академията организират и предварителен приемен изпит на 22 април, с който кандидатите с основни умения могат да си гарантират място в програмата на ранен етап.

Входящият изпит за програмата ще се проведе на 15 юни.

Обучение 

Обучението в Telerik Academy Alpha с Java започва на 5 юли. Програмата е с продължителност 6 месеца и включва над 440 часа технологични сесии, soft skills лекции за развитие на личностни и комуникационни умения, хакатони, разработване на реални уеб приложения, тестове и работа по самостоятелни проекти. Всичко това ще се случва с насоките и менторството на трейнърите на Телерик Академия. От тях курсистите могат да очакват и постоянна обратна връзка под формата на ревюта и персонални съвети за развитие.

Обучението завършва с изработване на цялостен реален проект, който е доказателство за всичко научено и ключова част от CV-то и портфолиото на курсистите.

За допълнителна информация: telerikacademy.com или във Facebook facebook.com/TelerikAcademy и LinkedIn Telerik-Academy.