Блокчейн проекти

Блокчейн проекти са темата на MUFFIN Conference 2017

Блокчейн проекти – oпит и предизвикателства с новата технология ще сподели гост-лекторът на MUFFIN Conference 2017. Норберт Кауенховен е член на екипа за дигитализация на глобалната търговия на IBM.Tемата на презентацията му ще бъде блокчейн и най-новото в дигитализацията на глобалната търговия, където той има опит от първо лице.

Блокчейн е сред най-бързо развиващите се технологии с отворен код за съхранение на дигитална информация чрез непрекъснато растящ низ от записи. През 2008 г. Сатоши Накамото представя пред света първата реална система, базирана на blockchain – Биткойн. В наши дни на пазара се търгуват над 1000 различни криптовалути, с обща пазарна капитализация от над 150 милиарда долара. Със своя стремителен растеж те оборват традиционната монетарна теория и са все по-често дискутирана тема в общественото пространство. С развитието на технологията се намират и приложения в други области – морски превози, вериги за доставки и др.

Гостите на MUFFIN Conference 2017 ще научат повече за една от водещите платформи за разработка на решения с blockchain – Hyperledger. На събитието ще бъдат представени реални проекти, показващи потенциала на технологията.

Как да участваш

Очаква се тазгодишното издание да събере над 1000 софтуерни инженери, ИТ специалисти и лектори в сферата на технологичните иновации, тенденции, процеси и меки умения. Новото тази година са повече дискусионни панели за повече интерактивност, както и специални щандове, на които посетителите на събитието ще могат да се информират по четирите основни направления: Augmented Intelligence + Big Data, Cloud, IoT и QA.

Стотици са вече регистрираните за предстоящата MUFFIN конференция, която ще се проведе в Университета по архитектура, строителство и геодезия.

Достъпът е безплатен с предварителна регистрация тук. На сайта можете да видите и пълната програма на събитието.

MUFFIN Conference

MUFFIN Conference се провежда за първи път през 2012 г. като вътрешна технологична конференция на Мусала Софт, стейкхолдър на eSkills For Future. В рамките на събитието експерти от компанията споделят опита си от работата с различни технологии.

От 2014 г. насам, MUFFIN Conference е отворена за външни посетители и събира над 3000 гости и над 130 лектори. Днес събитието вече е отвъд пределите на България – MUFFIN Conference Skopje предстои на 28 октомври 2017 г.