Телерик Академия и партньори стартират първото Upskill Salesforce Commerce Cloud обучение в България

Приемът за 3-месечната програма е отворен до 26 септември, а таксата за обучение се покрива от компаниите партньори

Телерик Академия обяви първата Upskill програма за обучение на Salesforce Commerce Cloud разработчици у нас. Тя е изготвена в партньорство с водещи Salesforce компании, за да отговори на нуждите им за добре подготвени кадри. Приемът е отворен до 26 септември, а таксата за обучение в размер на 3000 лева на участник се покрива от компаниите партньори.

Програмата е подходяща за фронт-енд и уеб разработчици. Хора с предишен опит в Demandware, които искат да надградят уменията си с най-новото от света на Salesforce Commerce Cloud (SFCC). Както и за наскоро завършили студенти с опит в обектно-ориентираното програмиране.

Продължителността на курса е 3 месеца – комбинация от теория, опита и менторството на практици и работа по реални проекти. След края на обучението курсистите получават сертификат и възможност да се развиват в партньорите на обучението.

Важните дати

Приемът е до 26 септември. Кандидатури се приемат през сайта на Телерик Академия. Включват CV, мотивационни въпроси и кратък онлайн тест по JavaScript и уеб програмиране. Сред изискванията към кандидатите са поне една година опит с JavaScript, PHP, React или Node.js и добро владеене на английски език (B2).

Обучението започва на 18 октомври и ще се провежда 2-3 вечери в седмицата в онлайн формат.

На 4 август от 18:30 ч. ще се проведе уебинар, на който експерти ще разкажат повече за платформата и защо нуждата от добре подготвени Salesforce Commerce Cloud специалисти нараства постоянно. Той ще бъде безплатен, но е необходима регистрация на тази адрес.