Upskill React програмата на Телерик е отворена за прием до 12 септември

Телерик Академия отново приема курсисти в програмата за подготовка на React разработчици.

Срокът за кандидатстване е до 12 септември. Кандидатите, които се запишат до 9 юли, ще се възползват от отстъпка от таксата. Обучението е 3-месечно с вечерна форма. Подаването на кандидатури става през сайта на Телерик Академия.

Програмата е отговор на нуждите на програмистите, които искат да ускорят кариерното си развитие чрез практически умения.

Кандидатстване и важни дати
Обучението е отлична следваща стъпка за фронт-енд и уеб разработчици, за програмисти от други сфери с поне година опит с JavaScript, C#, Java или Python, както и за курсисти, завършили Alpha програмите на Телерик Академия. Сред изискванията е разбирането на HTTP и Reset, а познанията по JavaScript ES6+ са плюс.

Обучението започва на 12 октомври с вечерни лекции във вторник и четвъртък, и завършва на 27 януари.
Обучението в Telerik Academy Upskill React

Обучението в Telerik Academy Upskill React
Както и първото издание на програмата, така и това ще се проведе онлайн, изцяло с фокус върху практиката, и по програма, валидирана от водещи ИТ компании, сред които Chaos, Progress, Coursera, Tick42, OfficeRnD, TechPods и Haemimont. Това гарантира на участниците, че ще получат именно уменията, от които секторът се нуждае.

Водещ лектор в обучението е Станимир Тодоров, старши софтуерен консултант във VMware. Гост-лектори, ще са Виктор Цветанов, Телерик Академия, Александър Вакрилов,Coursera, Тодор Паскалев, AtScale, и други опитни практици.

Участниците в обучението ще усвоят в дълбочина React, докато работят по реални приложения. Сред темите са Virtual DOM, JSX, функционални компоненти. Стартиране и изграждане на React проект от нулата, тестване и стилизиране, оптимизация. Най-актуалните и добри практики при изграждането на модерни уеб приложения.

Курсистите завършват със сертификат за усвоените ключови знания в разработката на уеб приложения с React и с натрупан практически опит, който да прилагат директно в своята работа.

Популярността на React
React е най-популярната JavaScript библиотека днес, създадена от Facebook и с много голяма общност, която постоянно я развива и гарантира дълголетието й.

React е отличен инструмент за създаване на интерактивни приложения, което го прави предпочитан избор от технологични гиганти. Netflix, Airbnb, Spotify, Dropbox и хиляди други малки и големи компании се възползват от силните му страни – широка приложимост, бързина, отлична поддръжка и мащабируемост.

За допълнителна информация: telerikacademy.com или във Facebook facebook.com/TelerikAcademy и LinkedIn Telerik-Academy.