3 дни до крайния срок за участие в конкурса „Дигитални новатори в образованието“

До 17:00 ч. на 26 май 2023 г. очакваме кандидатурите на всички желаещи учители, включително помощник-учители, обучаващи ученици от 1-ви до 12-ти клас по всички учебни дисциплини, включени в учебните програми на МОН.

3 дни до крайния срок за участие в конкурса „Дигитални новатори в образованието“Регистрацията в конкурса става чрез подаване на Формуляр за кандидатстване, достъпен на сайта на БАИТ.

Най-много кандидатури в момента има в категорията  Качествено учебно съдържание“ – 26. В Технологични иновацииима постъпили 12 заявки. В категорияПринос за качествено изграждане на STEM център има подадени 10 кандидатури, а вПрактическа насоченост на преподаването по информационни технологииима 7 участника.

Заявки има от София, Плевен, Пловдив, Русе, Варна, Шумен, Пазарджик, Добрич, както и от малки населени места, от различни краища на страната.

В подкрепа към кандидатурите се приемат линкове към мнения, референции, коментари от ученици и родители във Facebook, LinkedIn, учебни платформи, получени по имeйл, резултати от тестове, видео материали, линкове към материали и видео материали.

Журито, което включва членовете на Управителния и Контролния съвети на БАИТ, ще отличи най-добрите кандидатури от 1-во до 3-то място във всяка от четирите категории.

Победителите ще бъдат отличени на официална церемония в ТехноМеджикЛенд на 27.06.2023 г.

Кампанията и церемонията по награждаването се провеждат под патронажа на Министъра на образованието и науката.

 

Спонсори на конкурса:

Кейсием, VMware България, Акронис България, Есри България

 ТехноЛогика, Дейта плюс, CENTIO #CYBERSECURITY, Delta.BG, Интер Карс България

В партньорство с:

Bloomberg TV Bulgaria, DevStyler, Karieri.bg, Uchi.bg, EduTechFlag, Учители.бг, Teacher.bg, Digitalk