Инженерна академия Вистеон 4 набира кандидати

Инженерна академия Вистеон 4 стартира набирането на кандидатури.  За четвърта поредна година компанията ще търси и обучава нови попълнения на екипите си.

Инженерна академия Вистеон 4 набира кандидати

Инженерна академия Вистеон 4

Инициативата е свързана с директния подбор на специалисти с инженерни профили. Експертите следва да са фокусирани върху дизайн на електроника, разработка на софтуер за автомобилната индустрия, автономни автомобили и други направления, в които компанията реализира своите проекти.

Всички желаещи да кандидатстват могат да изпратят кандидатурата си на bgcareer@visteon.com  или през Jobs.bg

Краен срок: 7 септември 2018 г.

Официалният старт на Академията е насрочен за началото на месец октомври.

Целта на Академията е да ускори усвояването на базови знания за електрониката на вградените устройства. След подбор на кандидатите, допуснатите в новото издание на инициативата ще преминат теоретични и практически обучения. Курсовете обхващат разработка на C/C++, електроника и софтуер за вградени системи, структури от данни и алгоритми, обекто-ориентиран дизайн, автономно шофиране и машинно обучение.

Обучението е с продължителност 4 месеца. След преминаване на обучението успешно завършилите ще могат да продължат като стажанти или ще получат предложение за заемане на позицията младши инженер в компанията. По този начин ще могат да работят по проекти на Вистеон България, свързани със световните автомобилни гиганти Daimler, BMW, Porsche, VW, Mazda, GM, Peugeot, Citroen, Renault, Ford и др.

Академията

90% от завършилите предишни издания на инженерната академия вече са част от компанията, посочват от Вистеон. Компанията е водещ разработчик и доставчик на електроника и решения за свързване с мобилни устройства на повечето световни производители на автомобили. Развойният център в София е най-големият на компанията в световен мащаб. Над 800 инженери в България отговарят за архитектурата и разработването на хардуера, механиката и софтуера на най-авангардните продукти на компанията.

Вижте в Каталога подробности за това и други ИТ обучения