БАИТ ще организира кръгла маса „БАИТ в подкрепа на образованието” на 4 юни

На 4 юни 2024 г. БАИТ ще проведе кръгла маса „БАИТ в подкрепа на образованието”. Събитието ще се състои в СТЦ Интерпред, зала „Варна“ от 16:00 ч.

Участие в дискусията ще вземат заместник-министърът на образованието и науката Наталия Митева, както и представители на средното и висшето образование в лицето на Маргарита Янакиева, директор на Професионална гимназия по високи технологии „А. С. Попов“ и Миглена Темелкова, председател на Съвета на ректорите на висшите училища на Република България.

Представители на 2 компании от БАИТ, с активни проекти в сферата на образованието, ще изложат гледната точка на бизнеса. Мнения ще изкажат Иво Русев /Телелинк Бизнес Сървисис/ и Янко Бахчеванов /Контракс АД/. Модератор на кръглата маса ще е доц. д-р Наталия Футекова, зам.-председател на УС на БАИТ, с ресор „Образование“. Темите, които панелистите ще обсъдят, са STEM, Изкуствен интелект и Бизнесът в подкрепа на образованието.

Събитието ще протече с участието на гости от Регионалните управления по образованието, директори на училища, представители на ВУЗ, медии и компании. Дискусията ще бъде последвана от нетуъркинг в неформална обстановка.

Кръглата маса „БАИТ в подкрепа на образованието” 2024 се провежда с подкрепата на

Златни спонсори: Телелинк Бизнес Сървисис и Контракс

Сребърни спонсори: Power Partner Solutions
Бронзови спонсори: ERP Academy и ITC Consult