Code Academy набира кандидати за безплатно обучение

Code Academy набира кандидати за безплатно обучение по програмиране. Курсовете са подкрепени от CODIX и всички успешно завършили обучението ще могат да започнат работа в компанията.

Курсове по програмиране

Code Academy набира кандидати за безплатно обучение

Обучението по програмиране на Code Academy е фокусирано и практически насочено. Организаторите посочват, че търсят амбициозни и мотивирани хора, които искат да се развиват професионално. Обучението е подходящо за хора без практически опит в програмирането и ИТ технологиите. Code Academy е създадена за хора, които имат интерес към дигиталните технологии и имат желание да се занимават с програмиране.

Как да участваш в безплатните курсове?

Ако искаш да се научиш да програмираш, кандидатствай онлайн, като попълниш формуляр за регистрация. https://codeacademy.bg/admission/

Всеки кандидат следва да попълни поредица онлайн тестове с фокус върху логическото мислене, способността за разрешаване на проблеми и степента на мотивация. Тестовете не включват умения по компютърно програмиране или математика. Тестовете ще се проведат в един ден за всички кандидати.

Кандидатите, успешно преминали тестовете, ще бъдат поканени на интервю. Всеки достигнал този етап следва да носи актуална автобиография. Всички, които бъдат одобрени за курсовете, подписват договор за обучение, финансирано от CODIX, и започват избрания курс.

След отлично представяне на финалния изпит успешното завършилите обучението получават възможност да започнат работа в CODIX.

Предстоящи обучения

Към момента се набират желаещи за 2 обучения, насочени към начинаещи:

  • Back-end Junior Developer със SQL, PL SQL, Pro*C и C – курсът стартира на 15.01.2020. В този курс ще научиш всичко необходимо за професията Back-end програмист и ще можеш веднага да започнеш работа. Модулите започват с основи на програмирането. В различните части на обучението се покриват програмните езици С, SQL, Pro*C и SQL. Ще научиш как се работи в програмна среда и какви са конвенциите за качествено писане на код.
  • Back-end Junior Developer със SQL, PL SQL, Embedded SQL и Java – курсът стартира през февруари 2020 г. Курсистите ще могат да усвоят умения, необходими за един младши програмист – да пишат на един от най-харесваните програмни езици Java и да работят с бази данни SQL.

Информация за още ИТ инициативи и обучения