EDIT On The Road е в Габрово

EDIT On The Road е в Габрово на 7 октомври

EDIT On The Road е в Габрово на 7 октомври. Тримесечното роудшоу на мрежата за дигитално развитие EDIT и Google продължава с обиколката на страната, съобщават организаторите.

Програмата е целодневна, като сутрешните сесии включват участието на Саша Безуханова, дигитален пионер и инициатор на мрежата EDIT, представител на габровския бизнес и Биляна Пантева от  Google Дигитален Гараж.

Събитието е безплатно, но регистрацията е задължителна тъй като местата са лимитирани.

Регистрация тук

Следобедните сесии, които са с предварителна покана, ще се фокусират върху продуктивен диалог за местните дигитални и традиционни бизнеси. Целта на събитието е да ги събере на едно място, за да обсъдят и намерят възможности да работят заедно.

Ще бъдат представени инструментите на Google Дигитален гараж, а работилниците целят да се създадат работещи стратегии за предизвикателствата пред дигитализацията на бизнеса в Габрово.

През 2017 г. мрежата за дигитално развитие EDIT, която е сред стейкхолдърите на eSkills For Future, и Google си партнират, за да подкрепят дигитализацията на бизнеса в България. Габрово е петият от 7 града, които ще бъдат обхванати от инициативата.

В момента екипът на EDIT провежда и проучване за дигитализацията на малките и средни предприятия в страната.  Данните от 2-рото национално годишно проучване ще бъдат обявени по-късно тази есен.

Подробности за ИТ обучения и събития можете да прочетете в Каталога на eSkills For Future