Безплатно обучение за софтуерни инженери

Безплатно обучение за софтуерни инженери стартира Бош Инженеринг Център София. Второто издание на академията Bosch ECS Career Camp включва поредица от лекции на професионалисти от екипа на Центърa.

Безплатно обучение за софтуерни инженери

Bosch ECS Career Camp

Обученията ще подготвят млади таланти за техния кариерен старт в разработването на софтуерни технологии за автомобили. Организаторите надграждат програмата с 2 нови курса, като структурира обучението в общо 5 направления:

  • Application programming with Embedded Modern C++;
  • System programming with Embedded C;
  • Testing for Automotive;
  • DevOps in Automotive и
  • Systems and Requirements Engineering.

Обучението на одобрените кандидати ще бъде безплатно, уточняват от компанията.

Bosch ECS Career Camp започва в началото на ноември, продължителността й е четири месеца. Академията включва онлайн лекции в рамките на 2 часа на ден. Планира се част от практическите занятия и неформалните срещи да се проведат на живо в офиса на Инженеринг центъра в „София Тех Парк“.

В обучението са включени примери от реални проекти с различни практически казуси и упражнения, както и демонстрации на създадени в Центъра технологии. Програмата на Bosch ECS Career Camp предоставя възможност за бързо натрупване на познания за продукти като системи за автономно шофиране, инструментални клъстъри, интелигентни дисплеи, централни компютри за автомобили, електрически велосипеди, камери и компютърно зрение, системи за автоматизирано паркиране, необходими за придобиването на квалификация и сериозна практическа подготовка в тази сфера.

От компанията отчитат, че след първото издание на Bosch ECS Career Camp около 80% от участниците в академията вече са част от инженерния им екип.

Как да се включите

Необходимо е кандидатстване за съответното направление в платформата на програмата. За всяко направление се изисква минимум една година опит в съответната тематика.

Краен срок за кандидатстване: 13 октомври.