HackConf 2018 посреща софтуерни разработчици от цяла Европа

HackConf 2018 ще посрещне софтуерни разработчици от цяла Европа. Това ще се случи за четвърта поредна година на 15 и 16 септември в София Тех Парк. Това съобщават организаторите от HackBulgaria, стейкхолдър на eSkills For Future.

HackConf 2018

Това е 4-тото издание на технологичната и мотивационна конференция HackConf. Само за четири години събитието се нареди сред най-мащабните за региона, като аудиторията на конференцията обичайно е над 1200 присъстващи. Тази година организаторите очакват над 1000 посетителя от различни европейски държави.

“Целта ни е да помогнем софтуерните разработчици да стават по-добри в работата си, без значение от езика и технологиите, които използват”, посочват организаторите от HackBulgaria.

Събитието е подходящо за разработчици на всички нива и позиции от ИТ сектора.

Повече информация за конференцията и ранните билети за събитието можете да намерите на сайта на събитието.

HackBulgaria

HackBulgaria е школа по програмиране, която вече близо 5 години организира безплатни и платени курсове, както и други образователни инициативи.

Школата е помогнала на близо 200 човека да започнат своята първа работа в ИТ сектора. Методът на преподаване е базиран на „обърнатата класна стая“, където се правят много упражнения, а теоретичните материали са за домашно.

Вижте още информация за ИТ обучения – в Каталога на eSkills For Future