HTML&CSS обучение за учители – безплатно от Софтуни

HTML&CSS обучение за учители от български училища ще проведат безплатно от Софтуни. Това съобщават от по oбразoвателната организация, които са сред стейкхолдърите на eSkills For Future.

HTML&CSS обучение за учители – безплатно от Софтуни

Oбучението

СофтУни фондацията кани учителите от българските училища да посетят безплатен курс по HTML, CSS и създаване на уеб сайтове.

Курсът е предназначен за учители, които преподават информатика, информационни технологии и/или други технологични направления. Обучението е подходящо за напълно начинаещи участници. Изисква се базова компютърна грамотност.

След обучението участниците ще придобият квалификация за изграждане на съвременни уеб сайтове (на начално ниво). Също така ще получат безплатно учебно съдържание, което могат да използват в училище (презентации, упражнения с автоматична оценяваща система, изпитни материали и други.

Курсът Курсът е изцяло онлайн и ще се проведе в периода 9 март – 6 април 2019 г.

Как да участвате ?

За да заявите участие в обучението, е необходимо да:

След регистрация одобрените за участие учители ще получат достъп до курса и информация за обучението на посочения в анкетата e-mail адрес в периода между 1 и 3 март 2019 г.

Краен срок за регистрация – 1 март 2019 г.

Софтуни

СофтУни е носител на Образователната награда на БАИТ за 2016 г. Софтуерният университет развива редица инициативи. Освен курсовете по програмиране за повишаване на ИТ уменията или преквалификация, се провеждат и обучения по дигитален маркетинг, дигитални изкуства, програмиране за деца. СофтУни предоставя възможности и за средно образование в гимназията СофтУни Светлина, както и програми за повишаване на квалификацията на учители.

Още информация за ИТ обучения и събития ТУК