Кариерен форум „Професиите на бъдещето” 2019 е на 6 ноември

Кариерен форум „Професиите на бъдещето” 2019 е на 6 ноември 2019. Това съобщават организаторите на проявата и стейкхолдър на eSkills for Future JA Bulgaria.

Кариерен форум „Професиите на бъдещето” 2019

Кариерен форум „Професиите на бъдещето” 2019 е на 6 ноември

Събитието се провежда за 5-ти път в рамките на инициативата „Мениджър за един ден“. Тази година темата на форума е „Работа със (с)мисъл: как поколението Z и работодателите днес оформят професиите на бъдещето.“

На сцената ще бъдат представени теми, свързани с мотивацията, работата с кауза, включително в бизнес среда. И тази година ще се включат представители на водещи компании, институции и експерти. Те ще дискутират тенденциите в кариерното развитие и посоката, в която върви бизнеса и бъдещето на работните места.

Събитието ще се проведе в Център за дистанционно обучение към Международното висше бизнес училище в София в близост до метростанция “Витоша”.

За да запазите своето място, е необходима предварителна регистрация на сайта на събитието.

Мениджър за един ден

Под надслов „Вдъхнови бъдещето“ JA Bulgaria ще провежда 18-тото издание на „Мениджър за един ден“. Инициативата тази година ще се проведе на 7 ноември в цялата страна. Утвърдени лидери и професионалисти от всички сфери на бизнеса и обществения живот, както и представители на държавата и институциите дават възможност на младежите да се запознаят с настоящето и бъдещето на професията на своя титуляр за деня.

Програмата за първоначално кариерно ориентиране дава начало на професионалната реализация на ученици и студенти на възраст между 16 и 23 г. и е запазена марка на образователната организация Джуниър Ачийвмънт, която се провежда ежегодно в около 100 държави по света.

Вижте още ИТ инициативи и обучения