Java, JavaScript, C#, PHP

Java, JavaScript, C#, PHP – кой език за програмиране да изучавам?

СофтУни организират Ден за професионално ориентиране на 29 август

Java, JavaScript, C#, PHP – кой език за програмиране да изучаваш. Подробности по темата можеш да разбереш в Деня за професионално ориентиране, който Софтуни организират.

Събитието ще се проведе нa 29 август 2017 г. (вторник) от 19:00 часа в зала Code Ground на Софтуерния университет .

Запази своето място за събитието тук.

В срещата ще се включат доказали се професионалисти в ИТ бранша с дългогодишен опит в програмирането. Четиримата са практикуващи в технологиите, изучавани в Професионалния модул на СофтУни:

Ивайло Кенов – C#

Стефан Вадев – Java

Мартин Чаов – JavaScript

Иван Йонков – PHP

Java, JavaScript, C#, PHP – за да получите правилните насоки при своя избор на професионално развитие, СофтУни канят на едно място опитни програмисти. Експертите ще разкрият кои са предимствата и предизвикателствата при използването на една от четирите софтуерни технологии, както и какво са постигнали, благодарение на опита си досега.

Освен че всеки от тях ще има възможността да сподели своите насоки, след това те ще бъдат част от дискусия, в която и публиката ще може да задава своите въпроси. Водещ на събитието е Светлин Наков, съосновател на СофтУни.

СофтУни

СофтУни е сред стейкхолдърите на eSkills For Future и носител на Образователната награда на БАИТ за 2016 г.

За безплатните обучения по Основи на програмирането всеки месец се записват средно 1500 души. Предстои СофтУни да стартират курса в над 30 града, като се очаква записването за конкретните населени места да бъде обявено в началото на септември.

Ако имате интереси в други сфери, свързани с различни дигитални умения, може да видите подробности за второто издание на програмата по дигитален маркетинг, както и за новосъздадената Академия за дизайн, криейтив и визуализация.