Програмата на MUFFIN Conference Ruse 2018 е ясна

Програмата на MUFFIN Conference Ruse 2018 е ясна

Програмата на MUFFIN Conference Ruse 2018 е обявена. Това съобщавaт от Мусала Софт, организатор на събитието и стейкхолдър на eSkills For Future.

Локалното издание на технологичната конференция ще се проведе на 28 април 2018 г. в Русенски университет „Ангел Кънчев“, зала 2Г.204.

MUFFIN Conference Ruse

Регистрацията е безплатна и след да я направите на сайта на конференцията.

В презентацията си „Първи стъпки в TCM” с начало в 11:30 ч. Бисер Николов, Инженер интеграция и инфраструктура в Mусала Софт ще разкаже за платформата за защита на корпоративни данни. Тя представлява корпоративно приложение за управление и съхранение на данните.

В 12:40 ч. следва презентацията на Искрен Величков, Аналитик компютърно осигуряване на качеството в екипа на Мусала Софт. Темата е „Kакво е да си QA – герой или лош вестоносец?”. Той ще разкаже защо е необходимо тестването и какво представлява осигуряването на качеството. Искрен ще говори за това какви знания и умения са необходими и как ефективно да подобряваме качеството на разработвания софтуерен продукт. Гостите на лекцията му ще разберат как да бъдат герои, а не лоши вестоносци, които само намират проблеми.

Третата презентация в програмата на MUFFIN Conference Ruse 2018 ще започне в 14:10 ч. В рамките на един час, Цветелин Павлов, Екипен ръководител в русенския офис на Мусала Софт ще разкаже „Как създадох Манол“. Той ще представи опита си с чатботовете, Microsoft Bot Framework и LUIS .

MUFFIN Conference

Предстоящото ще бъде трето поред издание на технологичната конференция в Русе. Събитието привлича софтуерни инженери и ИТ специалисти, а лектори са някои от най-добрите експерти на Мусала Софт в сферата на технологичните иновации, тенденции, процеси и меки умения. Конференцията включва лекции и полезни и практични съвети и реални примери. Проявата е и много добра възможност за създаване на професионални контакти.

MUFFIN Conference се провежда за първи път през 2012 г. като вътрешна технологична конференция на Мусала Софт. В рамките на инициативата експерти от компанията споделят опита си от работата с различни технологии в разнообразни проекти. От 2014 г. насам, MUFFIN Conference е отворена за външни посетители и до момента е събрала над 4500 гости и над 150 лектори. В последните няколко години MUFFIN Conference излиза отвъд пределите на България и така експертното знание, опит и ентусиазъм на Мусала Софт се разпространяват и в съседни държави – Македония и Сърбия.

Още ИТ събития вижте тук