Нови приеми в Телерик Академия

Нови приеми в Професионалната програма на Телерик Академия

Нови приеми стартират в Професионалната програма на Телерик Академия. Кандидатстването в Telerik Academy Alpha .NET е отворено до 5 юни. Кандидатстването за Alpha JavaScript e от 6 юни до 20 юли. Това съобщават от водещата образователна организация Телерик Академия, която е сред стейкхолдърите на eSkills For Future.

Кандидатстване за Теlerik Academy Alpha .NET до 5 юни

Желаещите да усвоят .NET и да стартират успешно кариера в ИТ сектора могат да кандидатстват в програмата до 5 юни.

Необходимо е да подадат автобиография, да преминат онлайн когнитивен тест и да се явят на входен изпит по програмиране.

Изпитът изисква единствено базови познания по програмиране с език по избор на кандидата: C#, JavaScript, Java, C++, Kotlin, PHP, Python или Swift. Академията предоставя и подготвителни материали.

Обучението ще стартира на 2 юли.

На 17 май от 19:00 ч. Телерик Академия организира събитие „Кариера с .NET“. Вечерта ще е посветена на възможностите за кариерна реализация с .NET.

Кариерната вечер ще се проведе в обучителния център на Академията в Campus X и е насочена към всички, които искат да стартират професионалната си реализация в софтуерната индустрия.

Входът е свободен след предварителна регистрация.

Кандидатстване за Теlerik Academy Alpha JavaScript от 6 юни до 20 юли

Аналогични са изискванията и към кандидатите в Telerik Academy Alpha JavaScript. Програмата стартира през месец август, а приемът за нея ще бъде отворен в периода 6 юни – 20 юли.

По този начин кандидатите разполагат с над 10 седмици за подготовка с материалите, които вече са достъпни онлайн.

За Телерик Академия

Професионалната програма на Телерик Академия е с продължителност 6 месеца. Обучението включва над 440 часа технологични обучения, практически упражнения и тренинги за комуникационните и личностни умения на участниците.

Обученията се провеждат в групи до 35 души и при условия, близки до реалната работна среда.

„Опитът ни показва, че с правилния метод на преподаване, индивидуален подход и внимателно подбран материал, всеки мотивиран да се развие в сферата на програмирането, може да постигне успех. Затова събрахме доказалите се през последните 9 години обучителни практики в Telerik Academy Alpha. Така можем да помогнем на младите хора бързо и ефективно да се преквалифицират или надградят познанията си и да започнат работа в една от най-перспективните индустрии в България, както и да захраним сектора с отлично подготвен талант“, коментира Михаил Вълков, генерален мениджър на Професионалната Телерик Академия.

В рамките на програмата участниците усвояват ключови концепции от програмирането и едни от най-използваните в глобален мащаб технологии. Във финалния етап те разработват цялостен софтуерен проект, зададен от бизнеса. Курсистите получават също ценни съвети за кандидатстване за работа от HR специалист и високоценен от индустрията сертификат. След завършване те могат да започнат работа във всяка компания от ИТ сектора, като разполагат и с директен достъп до партньорската мрежа на Телерик Академия от над 30 технологични компании.

Телерик Академия, част от Campus X, подготвя следващото поколение дигитални лидери. С фокус върху най-новите технологии и подготовката на топ талант, обученията в Телерик Академия подпомагат растежа и развитието на ИТ компаниите у нас.

Подробности за още ИТ обучения и събития тук