Платената стажантска програма на Paysafe

Платената стажантска програма на Paysafe България стартира на 19 юни

Платената стажантска програма на компанията за онлайн разплащания Paysafe България стартира на 19 юни.

Обучението за софтуерни инженери продължава 6 месеца. Програмата е насочена към всеки, който е завършил подходящи програма или курсове. Целта е участниците да получат интензивни теоретични и практически познания, които да им помогнат в избора на кариера и навлизането на пазара на труда.

Основният фокус на стажантската програма на Paysafe България са хора с интерес към информационните технологии, като опитът не е задължителен. Необходими са базови познания по Java и желание за професионално развитие. Желаещите трябва да имат възможност за най-малко 30 часа заетост на седмица.

Курсисти от ИТ академии, с които Paysafe има партньорство, като HackBulgaria и IT Talents, също могат да се включат в стажантската програма след успешно преминаване през съответните курсове.

Можете да кандидатствате за платената стажантска програма на сайта на компанията.

Одобрените кандидати ще бъдат информирани.

През първото тримесечие стажантите преминават през интензивно обучение по Java Full Technology Stack. Втората част от програмата е с практическа насоченост и позволява на стажантите да добият реален опит в екип. Областите, върху които са фокусирани теоретичните и практическите обучения, са основно: Java, Testing, Angular 2 и Linux.

„Стажантската програма на Paysafe България се провежда в офиса ни в София. Стажантите ни имат възможност да се учат от близо 150 софтуерни инженери. Могат заедно с тях да се включат в реални проекти на компанията, достъпвайки приложения и източници, които служителите на Paysafe използват в ежедневната си работа“, пояснява Петя Николова, директор „Човешки ресурси” в компанията.

Миналата година 12 от общо 15 участници успешно завършиха стажантската програма на компанията. Всички одобрени стажанти са показали добри резултати и през декември 2016 г. са наети като служители на пълен работен ден, съобщават от компанията.

Стажантската програма на Paysafe България се реализира вече 7 години и е подходяща за хора без или с малко опит. Те имат възможност да се обучават в реална работна среда, да добият знания и да покажат уменията си. Всеки успешно завършил програмата има реален шанс да стане един от над 850-те служители на компанията.