RuseConf 2017

Startup Factory организира RuseConf 2017

Startup Factory организира RuseConf 2017, съобщават от организацията, които са сред стейкхолдърите на инициативата eSkills For Future.

RuseConf 2017 ще се проведе на 16 декември /събота/ в Русенски университет „Ангел Кънчев“, зала Сименс 2Г.204. Конференцията е безплатна.

И тази година организаторите ще успеят да предложат на русенската ИТ общност интересни лектори и презентации.

Както е традиция за конференциите от IT Турнето, лектори ще са доказани професионалисти от бранша. Тази година на RuseConf 2017 ще говорят Деян Михайлов, Адриан Митев, Ивелин Павлов, Емил Стоянов и други.

RuseConf е безплатна техническа конференция, част от IT Турнето – пътуващи из България конференции, инициирани от група ентусиасти. Четвъртото издание на събитието се организира съвместно с подкрепата на SiteGround, Startup Factory и Русенски университет „Ангел Кънчев“.

Startup Factory е сдружение, което развива предприемаческата екосистема и ИТ общността в регион Русе и в страната. Над 1 000 души са се включили в събитията и обученията на сдружението. Startup Factory организират състезания по програмиране CODE4TECH и провеждат курсове за изграждане на дигитални умения.

-> Информация за ИТ обучения и събития в различни градове в страната можете да намерите тук