Tekom България Roadshow 2017 в Русе

Ела на Tekom България Roadshow 2017 в Русе!

Ела на Tekom България Roadshow 2017 в Русе в събота, 30 септември.

Поканата идва от организаторите, които са стейкхолдър на eSkills For Future.

Всеки, който търси нова кариерна възможност или се колебае накъде да поеме в професионалното си развитие, е добре дошъл.

Представянето на професията автор на техническа документация (technical writer) ще се състои от 13.00 ч. в Русенски университет “Ангел Кънчев”, зала 2.203.

Десислава Михайлова от Progress и Ива Коевска, Fredhopper ще разкажат какво представлява да се занимаваш с техническа документация в България.

Входът е свободен, но изисква регистрация тук .

Желаещите да присъстват могат да отбележат „Ще отида“/ going. Форматът на събитието е отворен и позволява провеждане на обсъждания през цялото време, посочват организаторите.  Програмата включва и практически упражнения, които ще запознаят присъстващите с конкретни задачи от работата на авторът на техническа документация.

Сред важните качества, които ще ти помогнат за кариерна реализация в тази сфера, са уменията да обясняваш ясно и да задаваш правилните въпроси.

Виж детайли за професията автор на техническа документация тук.

Тekom България Roadshow 2017 е инициатива за популяризиране на професията „автор на техническа документация“. Експерти в професията вече посетиха Пловдив, Враца и Велико Търново, за да запознаят желаещите с интересната и непозната професия.

Тekom България представя България в tekom Европа, най-голямата професионална асоциация за техническа комуникация на Стария континент. Основана през януари 2015, tekom България е платформа за обмяна на информация и опит. Организацията посвещава усилията си на популяризирането на кариерното развитие в областта на техническата комуникацията и организирането на професионални и социални събития.