Телерик Академия обяви прием за Alpha с JavaScript

Телерик Академия обяви нов прием за програмата Telerik Academy Alpha с JavaScript. Обучението е с 6-месечна продължителност. Ще се проведе изцяло онлайн. Подходящо е за ученици, студенти и специалисти от други области без предишен опит в ИТ сектор

Кандидатстване

Кандидатстването е до 31 май с входен изпит по основи на програмирането. От Академията осигуряват онлайн материали и организират безплатен курс, за подготовка за приемния изпит. Кандидатстването става през обновения сайт на Академията.

Условия за кандидатстване
Кандидатите трябва да имат навършени 18 години. Необходими са само базови познания по програмиране.

Подаването на кандидатурата става онлайн чрез сайта на Академията. Срокът за кандидатстване за безплатния подготвителен курс е 5 април. Валиден е и за хората, които искат да се явят на ранния изпит на 7 април. С него могат да си гарантират място в програмата, а ако не са доволни резултата – могат да се явят на приемния изпит на 2 юни.

Обучение
Програмата започва на 28 юни и е с продължителност 6 месеца. Участниците преминават през над 440 часа интензивно онлайн обучение, изцяло фокусирано върху усвояване на JavaScript. С изцяло практически фокус и работа в малки групи (40-45 човека). Курсистите работят под менторството на опитните трейнъри на Телерик Академия, за да изградят реални приложения. Трейнърският екип, заедно с финалния проект, оформят портфолиото от проекти на курсистите.

За допълнителна информация: telerikacademy.com или във Facebook facebook.com/TelerikAcademy и LinkedIn Telerik-Academy.