Записването за курсовете на Враца Софтуер вече е отворено

Записването за курсовете на Враца Софтуер вече е отворено. Това съобщават организаторите на обучението, които са сред стейкхолдърите на eSkills For Future.

Курсовете

Записването за курсовете на Враца Софтуер вече е отворено

Ако търсиш ново предизвикателство или възможност за професионална реализация в родния си град, обученията може да са подходящи за теб.

Враца Софтуер провеждат курсове в 2 направления:

  • Уеб разработка с PHP
  • Java технологии

Продължителността на обучението е 9 месеца, като занятията се провеждат 2 пъти седмично. Курсът е предназначен за начинаещи, като всяко ниво завършва с изпит и проект.

Обученията са предназначени както за ученици в гимназия, така и за възрастни. Всеки желаещ да се включи следва да попълни онлайн формуляра за кандидатстване.

Демо уроци

Тази седмица от Враца Софтуер организират безплатни 2 демо урока – по програмиране с Java и с PHP.

Целта на събитието е всеки да провери  от първо лице дали програмирането е за него и какви са следващите възможни стъпки.

Работилниците ще се водят от курсисти, преминали 9-месечното обучение на Враца Софтуер. Те ще ви помогнат да направите първите си крачки в програмирането и ще разкажат за своя опит по време на курса.

Няма нужда от предварителна регистрация, но от Враца софтуер препоръчват да си носите личен лаптоп. Ако някой не разполага, на място може да използва някой от работните в центъра, но броят им е ограничен.

Враца Софтуер

Курсовете на Враца софтуер общество са отлична възможност да се преквалифицираш в някоя от професиите на бъдещето.

Успешно завършилите курсисти ще имат възможност да започнат в стаж в софтуерна компания във Враца.

Враца Софтуер общество, които са носител на Образователната награда на БАИТ за 2015 г., организират редица събития редовни хакатони и обучения по дигитален маркетинг.