HackConf 2019 предстои през октомври

HackConf 2019 предстои през октомври 2019 г., информират от HackBulgaria, стейкхолдър на eSkills For Future. Петото юбилейно издание на технологичната конференция ще се състои на 11-13 октомври в Националния дворец на културата.

HackConf 2019 предстои през октомври

HackConf 2019

Конференцията ще събере програмисти, студенти и ентусиасти от сектора. Събитието е подходящо за разработчици на всички нива и позиции от ИТ сектора. Официалният език за събитието е английски.

За първи път тази година, конференцията ще представи два успоредни потока с лекции и цял ден с работилници.

Близо 30 лектори ще представят теми с различна насоченост – софтуерна разработка, тестване, лидерски умения и развиване на екипи, добри практики и още. За първи път тази година лекторският състав е международен и включва освен добре познати в бранша у нас, така и световни имена.

Организаторите предвиждат и около 20 работилници на различни теми. Целта е уъркшопите да обогатят знанията и уменията на участниците в събитието.

Билети за събитието може да намерите на линка.

HackConf

Само за четири години HackConf се нареди сред най-мащабните събития в ИТ сектора за региона с хиляди посетители. Започвайки през 2015-та година насам, събитието се превръща в едно от ключовите за региона „организирано от програмисти за програмисти“. Събитието се организира от HackBulgaria, школа по програмиране, която е помогнала на близо 200 човека да започнат своята първа работа в ИТ сектора. Методът на преподаване е базиран на „обърнатата класна стая“, където се правят много упражнения, а теоретичните материали са за домашно.

Още актуална информация за ИТ събития и инициативи