PwC България ще подкрепи 25 български студенти

PwC България ще подкрепи 25 български студенти

PwC България ще подкрепи 25 български студенти, които ще бъдат отличени в специално организиран конкурс, съобщават от компанията.

Мащабната кампания Твоите 25 причини да избереш България стартира по повод 25-годишнината на PwC България в страна. Инициативата се провежда под патронажа на Президента на Република България Румен Радев, със съдействието на Министерство на образованието и науката и в партньорство с водещи български и международни компании, които развиват успешен бизнес в страната..

Как можеш да участваш?

В конкурса на PwC България могат да участват български студенти от 18 до 24 г. Младежите трябва да имат силна мотивация да останат в страната и да се развиват у нас.

Кандидатите трябва да подготвят есе на тема „Моите 25 причини да избера България“. Очаква се в текста да разкриете кои са вашите причини да останеш в България и каква е вашата лична мотивация.

Кандидатстването става чрез попълване на регистрационната форма .

Краен срок за участие: 10 февруари 2018 г.

Наградите

  • 25 избрани български студенти ще бъдат наградени с
  • едногодишна стипендия на стойност 6000 лв.
  • стаж в престижна компания в България – съобразен с интересите на студента и с продължителност поне 2 месеца
  • менторство – срещи на студента с ментор (изпълнителен директор или представител на висшия мениджмънт на компанията, в която стажува), който да му помогне да разкрие пълния си потенциал

„Чрез проекта „Твоите 25 причини да избереш България“ целим да мотивираме българските студенти да изберат България и да се развиват у нас, да им помогнем да натрупат ценен опит и получат полезни знания и съвети за личностно и професионално развитие“, сподели Божидар Нейчев, Управляващ съдружник, PwC България.

Информация за конкурси, обучения и събития по ИТ теми вижте тук