ERP Academy получи приз

ERP Academy получи приз за най-успешна магистратура

ERP Academy получи приз за най-успешна магистърска програма във Висшето училище по застраховане и финанси (ВУЗФ).  В момента се дипломира вторият випуск магистри от магистратурата по “Бизнес анализ и ERP решения“. Програмата се осъществява в партньорство между бизнеса и ВУЗФ.

Наградата

На официална церемония в аулата на ВУЗФ близо 300 студенти от 20 бакалавърски и магистърски бизнес специалности получиха своите дипломи. На церемонията бяха връчени и специални награди от ректора доц. Григорий Вазов. Призовете получиха отличили се през годината преподаватели, членове на ръководството, студенти и докторанти.

Доц. д-р Наталия Футекова – основател на ERP Academy получи приза за най-успешна магистратура. Тя е ръководител на програмата „Бизнес анализ и ERP решения“. Първата ERP магистратура в България бе създадена от специалисти по бизнес, икономика и информационни технологии. Основната цел е да се обучават бизнес консултанти, от които сферата на бизнес софтуера ще се нуждае все повече през следващите години. По време на церемонията се дипломираха студенти от втория випуск по „Бизнес анализ и ERP решения“, които получиха и сертификати от партньорите на програмата Team Vision, ERP.BG, Balkan Services и BG Business Solutions.

Магистратура „Бизнес анализ и ERP решения“

Магистърската програма по „Бизнес анализ и ERP решения“ е единствената специализирана програма в Европа, която предлага обучение и разглежда най-популярните ERP платформи и решения от висок клас. Сред преподавателите в ERP магистратурата са представители на някои от най-успешните компании в сектора в България. В програмата се включват и консултанти от водещи международни компании. Лекциите целят да запознават студентите с най-новото от все по-бързо набиращата скорост дигитална трансформация на бизнеса.

Специалността „Бизнес анализ и ERP решения“ е създадена от ERP Academy в партньорство с ВУЗФ и вече трета година обучава бизнес консултанти за сектора. Тези специалисти притежават познания както в сферата на икономиката, така и в ИТ сектора. От тях не се изисква да програмират, а да разбират процеса на работа на сложните и обемни бизнес софтуери, чрез които компаниите ефективно да управляват ресурсите си. Студентите с добри резултати по време на обучението получават възможност за стаж, както и за работа в бранша.

Виж подробности за професията ERP мениджър