Студенти-отличници с награди от А1

Студенти-отличници получиха награди от А1 на церемонията по официалното дипломиране на бакалаври и магистри от факултет „Телекомуникации” в Технически университет – София. Телекомът и университет си партнират успешно от 2007 г. насам, като до този момент са реализирали редица успешни инициативи.

Студенти-отличници с награди от А1

По време на събитието Владимир Истратков, мениджър екип в дирекция „Инфраструктура на мрежата и фиксирани услуги” на А1, връчи специални подаръци на отлично завършилите. Истратков отправи към младежите и пожелания за успех в професионалната реализация в света на телекомуникациите.

Подкрепата за българските университети следва дългогодишната стратегия на А1 да подпомага образованието у нас. Целта е развитие потенциала на младите хора и доближаване на образованието до реалната бизнес среда.

Стажантска програма

Компанията вече даде старт на 15-то издание на своята стажантска програма. Тя е подходяща както за настоящи, така и за вече завършили студенти. От тази година инициативата ще позволи в още по-голяма степен на талантливи участници в нея, да работят върху реални проекти по време на лятното си обучение. По традиция Технически университет – София присъства активно в програмата в лицето на своите студенти.

От началото на стажантската програма до днес в програмата на А1 са участвали повече от 1 000 стажанти. 300 от тях са назначени на постоянен договор след приключване на стажа си. Освен възможност за придобиване на практически опит, стажантската програма предлага още и допълнителни вътрешни обучения. Също така, участие в доброволчески активности и атрактивен пакет от придобивки.

Информация за свободни ИТ позиции