Дай старт на своята кариера като UI дизайнер с Basics of UI Design

Дай старт на своята кариера като UI дизайнер с Basics of UI Design. Безплатният курс на SoftUni се провежда през август. Обучението предоставя възможност на ентусиастите за преквалификация и придобиване на нови умения, да се запознаят с интересен аспект от изграждането на уебсайтове.

Basics of UI Design

Дай старт на своята кариера като UI дизайнер с Basics of UI Design

Основи на UI Design ще предостави основни умения за изграждане на дизайн система и йерархия в уеб интерфейс. Също така и познания за изграждане на адаптивен /responsive/ дизайн.

Курсистите ще е научат основните практики за изграждане на баланс, композиция и йерархия в един уеб интерфейс. Също така ще научат основни разлики и похвати при дизайн за добавена/виртуална реалност.

Обучението е полезно за всеки, който иска да се занимава с уеб дизайн. Наученото след курса ще може веднага да бъде приложено.

Курсът е подходящ за начинаещи и всички без опит, които искат да навлязат в web дизайна. За обучението се изисква владеене на английски език на основно ниво.

Участниците в курса ще придобият базова практическа и теоретична подготовка, която ще можете да приложите в професионалния си път.

Възможностите за бъдещо развитие включват кариера в UI Design, UX Design, UX Research Front-end development, и Interaction Design.

Записване

Обучението стартира на 19 август и завършва на 28 август.

Краен срок за записване – 17 август – на сайта на Softuni Creative.

Курсът е безплатен и за присъствена или онлайн форма на обучение.

Обучението завършва с практическо задание. На база финален проект ще бъде формирана финалната оценка. Желаещите да се явят на изпита заплащат такса и ще получат официален сертификат от SoftUni Creative.

SoftUni Creative е цялостна програма за дизайн, криейтив и визуализация. Тя е първата по рода си академия, която предоставя цялостна програма я сферата на дизайна. Тя покрива сферите на графичния и уеб дизайн, видео ефектите и видео монтажа, 3D анимацията и визуализацията.