Вистеон Инженерна академия 5 приема кандидати

Вистеон Инженерна академия 5 отвори приема на кандидати и ще стартира през октомври 2019г. Това съобщават организаторите на обучението.

Вистеон Инженерна академия 5

Вистеон Инженерна академия 5 приема кандидати

Инициативата стартира за пета поредна година, като основната цел е да улесни и ускори процеса по придобиване на базови знания за дизайна и управлението на електрониката на вградените устройства.

Вече тече подборът на желаещите да се включат в обучителната инициатива.

Допуснатите участници ще имат възможността да преминат през цялостна програма. Обучението включва теоретични обучения, примери от реални проекти и практически упражнения. Разглежданите теми са: програмиране на C/C++, електроника и софтуер за вградени системи, структури от данни и алгоритми, обектно-ориентиран дизайн.

Успешно завършилите 4-месечната програма ще имат възможността да се присъединят към инженерните екипи на компанията. Те могат да работят като стажанти или ще получат предложение да заемат позицията на младши инженер и ще започнат работа по проекти за клиентите на компанията. Сред тях са водещи световни автомобилни гиганти като Daimler, BMW, Peugeot, Renault, Ford, General Motors Corporation, VW Group, Honda и много други.

Как да участвате?

Ако програмирането и алгоритмите са Вашата страст, кандидатствайте до 24 септември 2019 г., като изпратите своето CV директно на bgcareer@visteon.com .

Официалният старт на Академията ще бъде в началото на месец октомври.

Досегашните четири издания на Академията са изключително успешни. До момента 90% от участниците в програмата стават част от инженерните екипи на Вистеон България.

Още възможности за безплатни ИТ обучения в Каталога на eSkills For Future