+359 2 946 1513, bait@bait.bg

Онлайн

обучения онлайн

Софтуерен университет (СофтУни)

СофтУни предлага множество обучения в сферата на софтерната разработка и компютърните технологии под формата на вътрешна програма и отворени курсове. За вътрешната ни програма има три приема на година, които започват с безплатен курс по Основи на програмирането. В новата си учебна програма, Софтуерният университет предлага четири области на специализация и сертификати за професия за всички завършили. Провеждат се и еднодневни безплатни семинари по различни теми от ИКТ сферата.

Академията на Телерик

Академията на Телерик е образователна инициатива, която с безплатните си курсове по програмиране инициативата ежегодно обучава хиляди деца, ученици и млади хора, търсещи възможности за преквалификация, и им помага да развият практически умения в разработката на софтуер, за да се реализират успешно в ИТ индустрията.

Кан Академия в България и сдружение „Образование без раници“

Кан Академия е платформа за безплатно образование с над 8000 урока и 100 000 упражнения по математика, програмиране, компютърни и други науки. Академията се използва по цял свят от над 26 000 000 потребители. Уроците обхващат учебните предмети от 1-ви до 12-ти клас, подготвителни модули от университетското образование и множество теми от общокултурен характер, включително партньорско съдържание от организации като NASA, MIT, MoMA и много други. Сдружение „Образование без раници“ превежда на български език съдържанието на платформата и насърчава използването й за развитие на практически умения.

daskal.eu

Платформата предоставя възможност за провеждане на онлайн обучение по уеб дизайн чрез виртуална класна стая.

Кабината

Кабината дава възможност за онлайн обучение чрез виртуална класна стая. Курсът по уеб програмиране е изцяло дистанционен и включва изучаване на HTML, CSS, PHP, Mysql.

TrainSoft

Осигурява широка гама от образователни програми за обучения в различни сфери, включващи: Auto CAD, MS Project, 3D max, MS Office, PHP, HTML, др.Обученията са практически насочени.

Аула.бг

Аула.бг предоставя след регистрация 20 безплатни урока както за основни програми като Word, Excel, Powerpoint, така и за специализирани като Photoshop, Illustrator, Autocad и др. Курсовете се провеждат онлайн, като след приключване на безплатните уроци, можете да преминете към платена версия.

Google – Дигитален гараж

Под наименованието Дигитален гараж – Двигател на успех в България Google предоставят на всички безплатна възможност да получат електронните умения, които са им нужни, за да развият бизнеса, кариерата или увереността си. Модулът позволява на всеки да определи личните си цели, и следователно да получи персонален план за обучение. След гледане на видео уроците и решаването на тест (на английски език) потребителят получава виртуални значки в личния си профил.

Microsoft

Платформата за онлайн обучения Microsoft Virtual Academy (MVA) дава възможност на всеки желаещ безплатно да научи повече за технологиите и обхваща широк кръг теми – сървърна виртуализация, хибриден облак, уеб и мобилни приложения и др. Курсовете са достъпни за всички и са разделени за различни профили според технологията и нивото на познания на участниците – разработчици, ИТ специалисти, специалисти по данните и учащи.

Open Academy

Безплатната академия на On Target е подходяща за абсолютно начинаещи, хора от всички възрасти и всички градове в България. Обученията включват курсовете “Основи на програмирането” и “Първи стъпки в програмирането с Java”.

Pin It on Pinterest