+359 2 946 1513, bait@bait.bg

Онлайн

обучения онлайн

 

Софтуерен университет (СофтУни)

СофтУни предлага множество обучения в сферата на софтуерната разработка и компютърните технологии под формата на вътрешна програма и отворени курсове. За вътрешната ни програма има три приема на година, които започват с безплатен курс по Основи на програмирането. В новата си учебна програма, Софтуерният университет предлага четири области на специализация и сертификати за професия за всички завършили. Провеждат се и еднодневни безплатни семинари по различни теми от ИКТ сферата.

Кан Академия в България и сдружение „Образование без раници“

Кан Академия е платформа за безплатно образование с над 8000 урока и 100 000 упражнения по математика, програмиране, компютърни и други науки. Академията се използва по цял свят от над 26 000 000 потребители. Уроците обхващат учебните предмети от 1-ви до 12-ти клас, подготвителни модули от университетското образование и множество теми от общокултурен характер, включително партньорско съдържание от организации като NASA, MIT, MoMA и много други. Сдружение „Образование без раници“ превежда на български език съдържанието на платформата и насърчава използването й за развитие на практически умения.

Аула.бг

Аула.бг предоставя след регистрация 20 безплатни урока както за основни програми като Word, Excel, Powerpoint, така и за специализирани като Photoshop, Illustrator, Autocad и др. Курсовете се провеждат онлайн, като след приключване на безплатните уроци, можете да преминете към платена версия.

Google – Дигитален гараж

Под наименованието Дигитален гараж – Двигател на успех в България Google предоставят на всички безплатна възможност да получат електронните умения, които са им нужни, за да развият бизнеса, кариерата или увереността си. Модулът позволява на всеки да определи личните си цели, и следователно да получи персонален план за обучение. След гледане на видео уроците и решаването на тест (на английски език) потребителят получава виртуални значки в личния си профил.

Microsoft

Платформата за онлайн обучения Microsoft Learn дава възможност на всеки желаещ безплатно да научи повече за технологиите и обхваща широк кръг теми – хибриден облак, уеб и мобилни приложения, бази данни и др. Курсовете са достъпни за всички и са разделени за различни профили според технологията и нивото на познания на участниците – разработчици, ИТ специалисти, специалисти по данните и учащи.

daskal.eu

Платформата предоставя възможност за провеждане на онлайн обучения по програмиране и дигитални умения.

TrainSoft

Осигурява онлайн обучение по Excel за начинаещи и напреднали.

Dopamine 

Tренировъчната програма Boost дават възможност на всеки да развие уменията си като програмист в реална среда. Всеки, който влезе в програмата, получава проекти, по които работи с помощта на ментори от фирмата. При успешно завършване на 6-месечната програма, програмистите започват работа в компанията

 

Pin It on Pinterest