+359 2 946 1513, bait@bait.bg

Онлайн

обучения онлайн

Софтуерен университет (СофтУни)

СофтУни предлага множество обучения в сферата на софтуерната разработка и компютърните технологии под формата на вътрешна програма и отворени курсове. Цялостната програма по софтуерно инженерство стартира с безплатен 2-месечен входящ курс Programming Basics. В последващото обучение са заложени 4-те най-търсени от работодателите програмни езика: C#, Java, JavaScript и Python.

IT Metamorphosis от Power Partner Solutions

IT Metamorphosis е платформа за професионална квалификация и трансформация от всяка сфера на бизнеса, в сферата на IT възможностите. Мисията ѝ е да подготвя нови кадри без опит, които да се реализират успешно като IT специалисти. Курсовете подготвят SAP потребители, SAP бизнес консултанти и SAP програмисти.

Обученията в IT Metamorphosis се провеждат в удобно време и формат от международно признати лектори. Курсовете са фокусирани върху най-новите технологии, като се актуализират според динамиката на развитие в IT сферата. Целта на обученията е създаване на опитни кадри посредством решаване на практически задачи. Най-добрите курсисти могат да получат предложение за работа в Power Partner Solutions или в партньорска компания.

Кан Академия в България и сдружение „Образование без раници“

Кан Академия е платформа за безплатно образование с над 8000 урока и 100 000 интерактивни упражнения по математика, програмиране, компютърни и други науки. Академията се използва по цял свят от над 102 000 000 потребители. Уроците обхващат учебните предмети от 1-ви до 12-ти клас, подготвителни модули от университетското образование и много общокултурни теми. В Кан Академия на български са достъпни около 6000 преведени видео урока, десетки хиляди упражнения и тестове, както и статии, по математика, физика, химия, биология, компютърни науки и програмиране, здраве и медицина.

Аула.бг

Аула.бг предоставя след регистрация 20 безплатни урока както за основни програми като Word, Excel, Powerpoint, така и за специализирани като Photoshop, Illustrator, Autocad и др. Курсовете се провеждат онлайн, като след приключване на безплатните уроци, можете да преминете към платена версия.

Google – Дигитален гараж

Под наименованието Дигитален гараж – Двигател на успех в България Google предоставят на всички безплатна възможност да получат електронните умения, които са им нужни, за да развият бизнеса, кариерата или увереността си. Модулът позволява на всеки да определи личните си цели, и следователно да получи персонален план за обучение. След гледане на видео уроците и решаването на тест (на английски език) потребителят получава виртуални значки в личния си профил.

Microsoft

Платформата на Microsoft дава възможност на всеки желаещ безплатно да научи повече за технологиите и обхваща широк кръг теми – хибриден облак, уеб и мобилни приложения, бази данни и др. Курсовете са разделени за различни профили според технологията и нивото на познания на участниците – разработчици, ИТ специалисти, специалисти по данните, обучители, учащи и др.  

TrainSoft

Осигурява онлайн обучение по Excel за начинаещи и напреднали.

 

Pin It on Pinterest