+359 2 946 1513, bait@bait.bg

Присъствени

Каталог ИТ курсове присъствени - начинаещи; напреднали

ИТ Таланти

ИТ Таланти е безплатна интензивна програма за обучение в следните направления: PHP, JavaScript и Java EE.

VМware Talent Boost

Talent Boost е програма за безплатно обучение на софтуерни специалисти. Насочена е към студенти с основни познания в разработката на софтуер и се фокусира върху развитието на различни умения, нужни за успешна кариера на инженер в голяма IT компания: от алгоритми и структури от данни до Spring-базирани приложения.

Musala Soft

BuildingWithCoding е инициатива за професионална преквалификация на строителни инженери, които са завършили УАСГ, но искат да работят като програмисти. Това е безплатен курс по програмиране. Компанията има стажанстка програма, която е отворена към студенти от цял свят и през цялата година.

Learn from the Masters by MUFFIN

Безплатна ИТ образователна инициатива на Мусала Софт, която е насочена към хора, които искат да започнат дългосрочна успешна кариера в света на ИТ. Краен срок за кандидатстване: 26 април 2017 г.

Muffin at school

Безплатна инициатива, която представя пред ученици и студенти от цялата страна възможностите за професионална реализация в ИТ сферата. Запознава ученици и студенти с възможностите за кариера в софтуерна фирма.

За повече информация: Доротея Георгиева, job@musala.com

Софтуерен университет (СофтУни)

СофтУни предлага множество обучения в сферата на софтерната разработка и компютърните технологии под формата на вътрешна програма и отворени курсове. За вътрешната ни програма има три приема на година, които започват с безплатен курс по Основи на програмирането. В новата си учебна програма, Софтуерният университет предлага четири области на специализация и сертификати за професия за всички завършили. Провеждат се и еднодневни безплатни семинари по различни теми от ИКТ сферата.

Телерик Академия

Телерик Академия, част от Campus X, e водещата образователна организация в България за летящ кариерен старт и успешна реализация в ИТ. С фокус върху най-новите технологии и подготовката на топ специалисти, обученията в Телерик Академия подпомагат кариерния старт на младши талант с програмите на Telerik Academy Alpha, кариерното развитие на професионалисти с опит с курсовете на Telerik Academy Master, както и  растежа и успеха на ИТ компаниите у нас.

Създадена през 2009 г. от основателите на Telerik – Светозар Георгиев, Бойко Яръмов, Васил Терзиев и Христо Косев и с над 55 хил. потребители, Телерик Академия е една от най-успешните образователни организации в България. Научете повече на telerikacademy.com.

SAP

Участниците в школата по програмиране за ученици SAP GeekyCamp се подбират на базата на онлайн тест, който покрива въпроси, свързани с програмиране, алгоритми, както и логически и математически задачи.

Hewlett Packard Enterprise Education

Hewlett Packard Enterprise Education предлага широка гама от курсове за професионалисти в областта на информационните технологии, управление на проекти, управление на IT процеси, меки умения.

Vratsa Software School, гр. Враца

Мисията на „Враца софтуер общество” е създаване на ИТ-общество във Враца, което чрез качествено образование дава възможност на врачани да работят предизвикателна и добре платена професия в родния си град. IT центърът организира 9-месечна обучителна програма с цел започване на стаж в ИТ фирма, както и други безплатни събития, напр. CodeWeek-Враца.

Hack Bulgaria

HackBulgaria е школа по програмиране, която повече от 3 години организира безплатни и платени курсове, както и други образователни инициативи. Школата е помогнала на близо 200 човека да започнат своята първа работа в ИТ сектора. Методът на преподаване е базиран на „обърнатата класна стая“, където се правят много упражнения, а теоретичните материали са за домашно.

Компютърна академия IT STEP

Компютърна академия IT STEP присъства в 14 държави, като през 2015 г. отвори първия си филиал в България. Обученията в академията се провеждат в 3 направления: разработване на софтуер, компютърни мрежи и компютърна графика и дизайн. IT STEP обръща внимание и на най-малките – в Малката компютърна академия на IT STEP могат да се обучават деца между 8 и 14-годишна възраст. Сред изучаваните теми са устройство на компютъра, разработване на софтуер, дигитална фотография, рисуване, дизайн и други.

Инженерна академия Вистеон

Обучението е безплатно и стартира в началото на октомври. Програмата включва курсове по програмиране на C/C++, електроника и софтуер за вградени системи, структури от данни и алгоритми, обектно-ориентиран дизайн.

Hacker School

Hacker School е школа за подготовка на програмисти, организирана от Telebid Pro. Програмата предоставя безплатни обучения и професионални курсове за различни нива и направления в програмирането. Успешно завършилите получават възможност за стаж.

MNKnowledge

MNKnowledge провежда безплатни обучения по Алгоритми. АлGOритми v.0 – school edition е насочено към ученици с познания по програмиране (в частност С/С++). Алгоритми v.1 и v.2 са насочени към ученици и студенти с интереси в областта на алгоритмите.

Академия Зариба, гр. Варна

Обучение на млади специалисти в сферата на IT технологиите, програмиране на мобилни игри, дизайн и маркетинг. Уроците от курса From noob to Game Developer са налични за свободно гледане онлайн.

School of Robotics Robopartans

Училище по роботика “Robopartans” има за цел да събуди и затвърди интереса на учениците към физика, информационни и комуникационни технологии, математика и като цяло технически науки. Мисията на Robopartans е подобряване на обучението в тези области. В училището се дава възможност на учениците да мислят, грешат, създават и да бъдат оригинални. Преподавателите организират демонстрации, работни срещи, курсове и занятия по роботика с ученици от всички училища. С помощта на реални роботи предоставят един по-практичен поглед към науката.

Тим ВИЖЪН България

Тим ВИЖЪН България предлага възможност за индивидуални и групови обучения за работа с Microsoft Dynamics NAV и Business Intelligence решението за анализ и визуализация на данни Tableau.

ТехноЛогика

Учебен център ТехноЛогика предлага широка гама от курсове за професионалисти в ключови области от информационните технологии.

Ай Би Ес България

Център за IT обучения

New Horizons Bulgaria

Компания за IT обучения

IT-Academy.BG

Курсове за SEO, PHP, software testing, Java

TrainSoft

Осигурява широка гама от образователни програми за обучения в различни сфери, включващи: Auto CAD, MS Project, 3D max, MS Office, PHP, HTML, др.Обученията са практически насочени.

ITCE

Широка гама от обучения по мениджмънт и IT.

Soft Academy, гр. София и гр. Пловдив

Soft Academy ООД е компания, специализирана в обучението и подготовката на млади специалисти по съвременни софтуерни технологии в София и Пловдив.

IPT

Компанията предоставя курсове по програмиране с Java; уеб дизайн: HTML 5, CSS 3, JavaScript, jQuery, Bootstrap и WordPress и др.

ЦПО „Експерт“

ЦПО „Експерт“ предоставя курсове по основните офис програми, както и специализирани по графичен дизайн, уеб дизайн, приложно и системно програмиране.

Swift Academy

Курсове в 9 направления, сред които C#/.NET, HTML&CSS3, Java, бази данни, Ruby on Rails и др. След завършването на всяко обучение курсистите, показали добри резултати, се явяват на интервю за работа в някоя от партньорските фирми. Ако бъдат одобрени и наети на работа, си получават обратно заплатената такса за обучение.

MindHub

MindHub e клуб по програмиране за деца. При нас децата на възраст между 5 и 12 години, учат основни концепции в програмирането, разработват приложения, програми и игри.

ЕдуТехФлаг

Целта на ЕдуТехФлаг ЕООД е да създава, развива и споделя иновативни практики в образованието насочени към технологии за обучение, инструменти и приложения в Интернет, образователна инфраструктура, електронни ресурси за обучение, проучвания и анализи, и модели за преподаване. Обученията „е-Платформи за обучение“ и „Интерактивни интернет базирани приложения в обучението“ са насочени към целева група от експерти, специалисти, преподаватели и заети в образователни или други организации, които изпълняват дейности свързани с преподаването/обучението.

ЦПО КОМП, гр. Хасково

Център за професионално обучение КОМП в Хасково провежда безплатни и платени курсове по професии и дигитални компетентности – компютърна грамотност, работа с MSOffice, графичен дизайн с Photoshop, CorelDRAW, техническо чертане с AutoCAD, SolidWorks.
Уеб дизайн и разработване на уеб страници чрез HTML 5, PHP, CSS JavaScript.
Въведение в програмирането и разработката на мобилни приложения с Java, C#.

Компютърно образователен център „Прогрес“

Обучения, както на широко разпространени, така и на по-специализирани програми и езици. Предлагат също и курс по Soft Skills, подходящ за IT специалисти и за всички работещи в областта на техническите и точните науки.

Академия за таланти по програмиране, гр. Бургас

Академията за таланти по програмиране към Бургаския свободен университет е образователна инициатива по програмиране, предназначена за ученици и студенти. Обучението е организирано в тематични школи за начинаещи, напреднали и експерти.

Advance Academy, гр. Варна

Advance Academy във Варна предлага присъствени и онлайн курсове по WEB Fundamentals Front-end, iOS Fundamentals, Design Fundamentals. Курсовете са насочени към начинаещи и нямат приемен изпит.

SQL Master Academy

SQL Master Academy провежда Лятна DBA Академия – интензивно безплатно обучение за подготовка на администратори на SQL Server бази данни. Програмата включва 4 технически модула и един нетехнически. Обучението е целодневно, от понеделник до петък, и се провежда присъствено през юли в учебната зала на SQL Master Academy в София.

ARC Academy

ARC Academy е образователна платформа за бъдещи създатели, която има за цел да помогне на студентите да разгърнат и развият креативния си потенциал и да започнат работа в сферата на брандинга, гейм дизайна, филмовото изкуство и пространствения дизайн. Академията насърчава студентите да осъществяват своите стремежи, да поемат отговорност за времето и усилията си и да стимулират творческите си способности.

Code Academy

Code Academy провежда безплатни курсове за начинаещи, които имат интерес да работят като Back-end Junior Developer със SQL, PL SQL, Pro*C и C и Back-end Junior Developer със SQL, PL SQL, Embedded SQL и Java.

Вижте детайли за онлайн обучения по програмиране тук.

Pin It on Pinterest