+359 2 946 1513, bait@bait.bg

Присъствени

Каталог ИТ курсове присъствени - начинаещи; напреднали

ИТ Таланти

ИТ Таланти е безплатна интензивна програма за обучение в следните направления: PHP, JavaScript и Java EE.

VМware Talent Boost

Talent Boost е програма за безплатно обучение на софтуерни специалисти. Насочена е към студенти с основни познания в разработката на софтуер и се фокусира върху развитието на различни умения, нужни за успешна кариера на инженер в голяма IT компания: от алгоритми и структури от данни до Spring-базирани приложения.

Musala Soft

BuildingWithCoding е инициатива за професионална преквалификация на строителни инженери, които са завършили УАСГ, но искат да работят като програмисти. Това е безплатен курс по програмиране. Компанията има стажанстка програма, която е отворена към студенти от цял свят и през цялата година.

Learn from the Masters by MUFFIN

Безплатна ИТ образователна инициатива на Мусала Софт, която е насочена към хора, които искат да започнат дългосрочна успешна кариера в света на ИТ.

Софтуерен университет (СофтУни)

СофтУни предлага множество обучения в сферата на софтерната разработка и компютърните технологии под формата на вътрешна програма и отворени курсове. В новата си учебна програма, Софтуерният университет предлага четири области на специализация и сертификати за професия за всички завършили. Провеждат се и еднодневни безплатни семинари по различни теми от ИКТ сферата.

Телерик Академия

Телерик Академия e водещата образователна организация в България за летящ кариерен старт и успешна реализация в ИТ. С фокус върху най-новите технологии и подготовката на топ специалисти, обученията в Телерик Академия подпомагат кариерния старт на младши талант с програмите на Telerik Academy Alpha, кариерното развитие на професионалисти с опит с курсовете на Telerik Academy Upskill, както и растежа и успеха на ИТ компаниите у нас.
Създадена през 2009 г. от основателите на Telerik и с общност от над 160 хил. души, Телерик Академия е една от най-успешните образователни организации в България.

SAP

Участниците в школата по програмиране за ученици SAP GeekyCamp се подбират на базата на онлайн тест, който покрива въпроси, свързани с програмиране, алгоритми, както и логически и математически задачи.